utorak, 8. studenoga 2011.

šetnja...

Ovoga puta povest ću vas u šetnju vrtom..šetali smo kroz proljetni vrt,ljetni..neka ne bude iznimka i vrt u jesenskom štihu...ako ste još za topli čaj i fine keksiće onda krenimo...
sve je prepuno boja i lišća,to mi je ujedno i najljepši dio jeseni u vrtu,jer kada ogoli većina drveća i grmova,zaista bude pomalo sjetno,iako trudim se da i u zimi u svom vrtu nikada ne izgovorim" kako je sve pusto",dajem vrtu kroz zimzelene šimšire i zanimljive trajnice šansu da i zima bude isto tako lijepa i zanimljiva...
Jedna od tih zanimljvih biljaka koje su svojim bojama fascinantne kako u jesen tako i zimu su i ukrasne kupusnjače...predivnih šarenih boja,koja im tek sada postaju intenzivne zaista su pravi ukras vrta...
nadalje tu su i čuvarkuće i sedumi,biljke koje su tako ne zahtjevne,a isto tako svoje boje mijenjaju u jesen,i dobijaju poseban izgled...
magla,i vjetar pripomogli su drveću da promjeni boje lišća ,ali ipak krošnje su još uvijek predivne...
..i napokon lijepo je sjesti i odmoriti uz šalicu toplog čaja i gricnuti fini kesić...nadam se da vam je bilo ugodno..

Broj komentara: 28:

  1. Hvala ti draga Nelyce na divnoj setnji kroz tvoj krasni vrt,uzivala sam citajuci tvoj post i gledajuci slicice tvog carobnog vrta ,keksic je odlican obozavam sve cokoladno :) Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. ja volim TVOJ vrt! gricnula bih malo tog keksica!
    kupus je tako caroban!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ove prelepe fotkice mame kod tebe na čaj i kolače:)
    Još jedan od razloga zašto ponovo želim da imam kuću i baštu jeste i ova divota od šarenila i blizina prirodnog okruženja. A, ovako sa petog sprata mogu samo da iz betona gledam na beton i asfalt:(
    Divno dočarana jesen:) Pozdrav, draga moja

    OdgovoriIzbriši
  4. Slobodno me možeš povesti na šetnju vrtom, pogotovo kad nudiš keksiće i čaj. Jesenske boje na listovima izgledaju prekrasno i iako je proljeće vrijeme buđenja prirode, jesen ima svojih čari.

    OdgovoriIzbriši
  5. Šteta da šetnja nije i dalje trajala a mi uživali u tvom vrtu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vam,drago mi je da sam vas upsjela povesti na ovaj način kroz vrt,još da možete stvarno gricnuti keks i srknuti čaj,bilo bi savršeno..veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  7. sad si zamišljam da sam s tobom u tvom vrtu, pijemo kavu i jedemo ove biscottiće :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni je bilo extra ugodno... :) Divne fotke, bas sam uzivala gledajuci tvoj divni raj! :) Nely, koliki je tvoj vrt?

    OdgovoriIzbriši
  9. Tamara e onda super kada zamišljaš,gricnut ću i za tebe...Miki moj vrt je sve zajedno oko 400m2,nije pretjerano velik,ali je tako koncipiran da se čini puno veći,nego što je..drago mi je da ti se sviđa:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Zbilja ponekad imam osjećaj kao da sam bila u tvom vrtu, krasan je! Jesenske boje su predivne. Jako mi se sviđa ovaj keksić, izgleda slasno :)

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  11. Koja prekrasna, sjetna, jesenja šetnja... ja sam se zbilja zadubila i istinski uživala...
    Eto sad mi je i čaj zamirisao:)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Koja divna šetnja kroz vrt koji mami svojom ljepotom i bojama jeseni..prekrasno!:) lijep pozdrav draga!

    OdgovoriIzbriši
  13. Bilo je bas lepo prosetati tvojim vrtom u bojama jeseni, slike su prekrasne... a hvala i na soljici toplog caja i keksicu, moze li se dobiti i receptic?;)) puno pozdrava...

    OdgovoriIzbriši
  14. Drago mi je da ste malo prošetale i uživale..naravno mignonne bit će i receptić u sljedećem postu,to su čokoladni cantuccini,meni omiljeni,i baš šrijaju uz fini čaj ili kavu:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasna šetnja! Idem s tobom i drugi put u šetnju! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. ...ovo mi dodje nekako kao melem na ranu,znas vec...prijatno mi je bilo gledajuci i citajuci ovaj post,uzivam zajedno sa tobom u tvojim carolijama...

    OdgovoriIzbriši
  17. divno...obozavam jesen bas zbog boja ... koje su mi omiljene!! kupusnjace su takodjer krasne ...a caj i keksic zamamni :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Da znaš da se samo gledajući ove fotografije mogu kladiti da sam čula šuštanje lišća pod nogama ... osjetila blagi vjetrić na obrazima, već pomalo crvenim od hladnoće. Sva sreća da me na kraju puta dočekao topli čaj i mirisni keks.
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  19. Hvala vam ..dunja drago mi je ako te ovo barem malo oraspoložilo,budi mi jaka...naldor ,Sandra drago mi je da ste malo osjetili jesenji dašak,i šuštanje lišća i vjetrić na obrazima...velika pusa!

    OdgovoriIzbriši
  20. Samo ti nas izazivaj sa ovim slikama.A kad mi osnujemo tajno sreustvo pa se samo pojavimo na vratima:) Divna ti je basta;)Romanticna;)

    OdgovoriIzbriši
  21. znala sam da ce mi ovo jesenje doba biti omiljeno u tvom vrtu!!Uzivala sam,na kraju i uz caj i omiljene kekse sa puno cokolade:))))

    OdgovoriIzbriši
  22. Dzoli nasmijala si me,to bi bilo super zaista da se samo pojaviš..pusa..Jelena drago mi je,veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  23. Jako lijepo je prošetati se tvojim vrtom , pravi jesenski ugođaj. Ukrasni kupusići mi se jako sviđaju, ali bi možda ipak prije odabrala ove fine keksiće uz šalicu čaja ! Uživaj Nely u ovoj ljepoti !

    OdgovoriIzbriši
  24. Divna je šalica, onako, baš se uklapa u nostalgičan šarm tvog vrta!

    OdgovoriIzbriši
  25. Hvala vam najljepše na lijepim riječima...

    OdgovoriIzbriši
  26. A beautiful autumn garden! And such a beautiful ornamental cabbage.
    I wish you a nice evening!
    ♥ Sandra

    OdgovoriIzbriši
  27. Volim tvoj kutak, svaki put moje oci gutaju tvoju ljepotu kojom si okruzila tvoj mali raj.. koji uzitak popiti caj uz gric keksice.. jednostavna njezna jesenja idila, bravo !

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...