četvrtak, 25. kolovoza 2011.

Bujni vrt...

Ovih dana temperature su iznad prosječno visoke...,sparina,jako sunce jednostavno nas zatvara u kuću,ali jutra i večeri ipak su najugodnije za provesti u vrtu.Vrt mi je sada prekrasan,dajemo mu velike količine vode,jer smo od onih sretnika koji imaju bušeni bunar,preko kojega se navodnjavanje uz pomoć aparata vrlo lako obavlja..kako ga redovno napajamo,on nam uzvraća svom svojom raskoši i ljepotom.
Ruže su u ponovnoj bujnoj cvatnji,one sada definitivno ponovno vladaju vrtom,sve je apsolutno dobilo razuzdanu bujnost,od bršljana,pelargonija,trajnica,grmova..boje su neopisive....
Sjećate se plavoga bicikla koji je u proljeće bio ispunjen šarenim proljetnicama,sada se gotovo ni ne vidi obrastao cvijećem u njemu i okolo njega...
I ribice se praćakaju i oko njih je zelenilo uznapredovalo do te mjere da su jedva primjetne,lopoči,puzajući bršljani stvaraju im hlad i one stvarno uživaju....
Divno je svo ovo šarenilo,u njemu zaista ima toliko detalja koji vam ispune pažnju svakodnevno.....

33 komentara:

  1. ....nemam rijeci....jutros sam provirila i kontam nema jos slika....i evo obradovala si me po ko zna koji put....prekrasno....svaki trud se isplati a tako i ovaj tvoj.....uzivaj u svojim carolijama....lijep dan ti zelim lutko,tvoja dunja....

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti dunja,baš sam zato i stavila sličice što brže jer znala sam da ćeš ti opet svratiti...drago mi je da uživaš i ti zajedno sa mnom...veliki ti pozdrav draga!

    OdgovoriIzbriši
  3. Savršeno - od mene kojoj je to struka... Ništa ljepše od prirodnog vrta. Ne volim ušminkane dizajnerske vrtove. I bravo za krojačke pothvate.
    Kad ti budem slala Anemone u jesen, poslati ću ti malo krpica. Imam ih dosta sa super uzorcima iz Engleske.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasno! Najljepše su mi one dvobojne ruže. Imam kombinaciju žuto crvenih, ali ova tvoja je očaravajuće nježna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivno, bicikli mi je i ostao najviše u sjećanju. Sve ti je jako lijepo....vjerujem da uživaš!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. gušt je gledatit tvoje fotografije :) :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Šta reći na ovakvu divotu? Prelijepo, vidi se da je u njega uloženo puno ljubavi, a detalji su prekrasni, odmah sam zapazila ribnjak i onu slatku kućicu za ptice:) Moji komplimenti na stvaranju tolike ljepote:)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Neznam sta bih ti napisala ocarala me ljepota tvog krasnog vrta ,neznam sta me je ljepse plavi bicikl,prekrasne raznobojne ruze ili slatke male ribice :) Uzivaj u svom carobnom svijetu :)Veliki pozdrav.........

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala vam..Kalipso radujem se krpicama svakako i anemonama...zaista uživam u vrtu,ali svakako bit će još veći gušt kada malo zahladi,..veliki vam pozdrav svima:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Tvoji mi postovi izazovu ista osjećanja kao i bajke kada sam bila mala.... hvala na ljepoti....

    OdgovoriIzbriši
  11. prekrasan ti je vrt!! stvarno je po ovim vrućinama teško održati ovo zelenilo ali kod tebe sve pršti od boja, kao da je proljeće!

    OdgovoriIzbriši
  12. To je čaroban vrt, prepun mirisa i prelijepih kutaka u kojima svatko može naći svoj mir i doživjeti čaroliju mirisa i zvukova!

    Divno, pusa i lijep vikend draga Nely:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Vrt ti je prelijep:-)
    Pitas za ruckice na komodi, kupila sam ih u Zagrebu prije godinu dana, slucajno naletila u nekoj trgovini, bar da sam ih kupila vise:-))

    OdgovoriIzbriši
  14. predivan vrt, lako je kad imas bunar.. a ribice uzivaju!

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala vam najljepše svima na divnim komentarima..Biljo pokušat ću te ručkice naći u Ikei,tamo sam sličnih viđala..hvala ti:))

    OdgovoriIzbriši
  16. Bilo je lijepo prošetati tvojim predivnim vrtom i uživati u njemu a valjda ćeš prošetati i u zimskim mjesecima da uživamo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Pa to je pravi rajski vrt! Bujan, šaren i sa krasnim detaljima! Moj povrtanjak se još drži, ali cvijetnjak nažalost....nadam se da će jesen popraviti situaciju.

    OdgovoriIzbriši
  18. Dilajla naravno,zimi je također divno..Nika nadam se da će se i vaš cvjetnjak oporaviti čim temperature budu to dozvolile..veliko hvala i pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  19. predivan vrt... nemam riječi...

    OdgovoriIzbriši
  20. Ne mogu vjerovati da ti je vrt ovako predivan na ovoj žegi... Stvarno svaka čast na trudu: :))

    OdgovoriIzbriši
  21. Eh kad bih bila pticia da uzivam u ovoj lepoti u tvom vrtu;)

    OdgovoriIzbriši
  22. Hvala vam puno,moram priznati da treba podosta truda da vrt izgleda ovako,svakodnevno zaljevanje,ali isplati se..pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  23. Pa meni je ovo previše!Pući ću od zavisti i ljepote!

    P.S. one bi guske stvarno dobro sjele u ovoj raskoši!

    OdgovoriIzbriši
  24. Prekrasan ti je vrt, Nely, uživaj u svoj toj cvjetnoj raskoši!

    OdgovoriIzbriši
  25. Tko se ne bi sjećao plavog bicikla? Šarmantno se provlači iz posta u post, svaki put isti, a opet drugačiji.

    S vrućeg gradskog asfalta misli lutaju prema tvojem vrtu...

    OdgovoriIzbriši
  26. Hvala vam najljepše..drago mi je da ste prošetali mojim vrtom:)

    OdgovoriIzbriši
  27. Znam koliko truda je potrebno da vrt izgleda ovako a to može samo netko tko u tome istinski uživa. Sviđa mi se što je sve tako prirodno i prepuno tajnovitih kutaka i divnih detalja koji mame poglede.

    OdgovoriIzbriši
  28. Ja još nisam vidjela plavi bicikl! Kako mu je dobra boja i super se uklopio u okoliš.. A ribice! Baš im je divno. Vrt je prekrasan i naravno da ruže caruju :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Prekrasan vrt, vidi se da je rađen s ljubavlju, svaka čast, ja na žalost svoj ne mogu zaljevati svaki dan, pa su se zbog velikih vrućina neke biljke potpalile, i vjerovatno ću morati škare u ruke. Katastrofa, srce me boli.
    Obožavam ovakve vrtove, gdje se zemlja ne vidi:)

    OdgovoriIzbriši
  30. Predivan vrt i vjerujem da je jednako divan svaki trenutak tamo proveden ! Uživajte u njemu , posebno u prekrasno procvalim ružicama.

    OdgovoriIzbriši
  31. Hvala vam najljepše svima..zaista vrt traži pažnju ali iuzvraća višestruko...veliki vam pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  32. Predivno. Detalj sa biciklom i tim cvecem sto ga okruzuje je predivan!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...