srijeda, 18. siječnja 2012.

Shabby memo ploča

Jedan stari okvir,komad šperploče i tkanine,malo špage i sitnih detalja,dobra volja i slobodno poslijepodne bili su mi dovoljni za izradu  ove memo ploče.
Izrada je vrlo jednostavna,izrezanu šperploču na veličinu okvira prvo sam prekrila slojem vatiranog materijala radi punoće izgleda gotove ploče,zatim preko njega iskrojeni čvrsti pamučni materijal,učvrstila sam na poleđini toplim ljepilom.Špagu sam prvo dijagonalno postavljala,,također je učvršćujući ljepilom na poleđini šperploče,pri tom čekajući da se svaki dio ljepljene špage dobro osuši da bi se finalno mogao zategnuti prije nego što se stavlja u okvir.
Na kraju sam dodala par dugmadi po ploči kao detalje i završno satensku vrpcu na vrhu,uz   shabby detalje,starih razglednica,suhih pupova ruža,i cvijeća,i krpene ptičice ploča je postala novi-stari detalj,koliko sam uspjela u tome prosudite sami...

Na kraju moram dodati jednu napomenu,kako se da primjetiti od prošlog posta font  slova na mojim komentarima naprasno je smanjen i to bez moga utjecaja,stoga nastao je problem koji već nekoliko dana bezuspješno pokušavam riješiti,ali se nadam da će ipak taj problem biti što prije otklonjen,stoga vas sve lijepo pozdravljam i molim za razumijevanje,drago mi je da vaše komentare ipak sve mogu propratiti!

Broj komentara: 37:

  1. Odlična ideja koju si izvela majstorski, uvijek imaš neku novu ideju, koja se savršeno uklapa u tvoj prostor.
    A što se tiče fonta komentara, mislim da to nije problem samo kod tebe, nego općenito, jer sam to vidjela na puno blogova koje pratim.
    Lijep pozdrav !!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ideja je predivna, realizacija vrhunska. Slike su prelijepe i baš mame na ponovni pogled. Mene ne smeta veličina fonta u komentaru. Ne bavim se tuđim riječima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oduševljena sam!!! Mislim, toliko mi se sviđa da ću postati kleptomanka... i ukrasti ideju:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam puno svima..Eda samo naprijed, ideje su za to tu da ih dijelimo međusobno..veliki pozdrav!

      Izbriši
  4. Predobra ideja, a realizacija još bolja... Bravo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepo i zaista jednostavno samo da nađem još malo vremena.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jos jedna krasna ideja Nelyce :) Preljepo izgleda,preslatka mi je mala pticica iznad memo ploce a stari kljuc mi je prekrasan :) Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  7. sweet,sweet,sweet ;-D GGLG Carmen

    OdgovoriIzbriši
  8. super ideja i super ti je ispalo, već dugo planiram nešto takvo napraviti ali nikako da se pokrenem. prekrasno ti je ispalo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Super ideja,lijepo,vintage stil,...za pet!!! Veliki pozdrav!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam svima,drago mi je da vam se svidjelo!

      Izbriši
  10. Nisam ni sumnjala da će ovo biti još jedna odlična ideja. Što se problema s blogom tiče, čini mi se da nisi jedina koja ima problema, meni se isto nešto čudno događa i umjesto apostrofa u nazivu bloga mi pod komentare ostavlja znakove i brojeve.

    OdgovoriIzbriši
  11. obozavam tvoju memo plocu, cijela izvedba sa detaljima cini je shabby-fantasticnom:-)

    OdgovoriIzbriši
  12. ....lijepa ti je memo ploca.Ja moram isto jos jednu da napravim za sestru....znas sta je meni zapalo za oko,ono dugme u obliku srceta,super mi je.....pozdrav iz kisne Holandije....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tješi me da nije samo kod mene ovako problematika sa blogom,vjerujem da će se i to srediti..drago mi je da vam se sviđa ploča, dunja hvala ti dugme je dar od kolegice koja isto ima ukusa za ovakve stvari kao i ja..pusa!

      Izbriši
  13. Srvarno ludnica s ovim sitnim slovima... a ploča je, naravno, predivna.

    OdgovoriIzbriši
  14. Samo vrhunski majstori spojit će različite predmete i motive u savršenu kombinaciju. Ova je prekrasna. Kada pogledamo nešto završeno imamo osjećaj da je sve išlo glatko. Da, nekad ide, u naletu inspiracije . . . Meni je ponekad potrebno neko vrijeme, ponekad i sati da sve posložim tako da se meni samoj sviđa, ili tako ili nikako . . .Bravo, Nely!

    OdgovoriIzbriši
  15. a ja se mislim kako da doteram svoju plocu,evo mi gotove ideje:))Dopada mi se i pticica ali koliko vidim tu ima dosta posla pa ce pticica jos malo pricekati!
    To sa slovima se i meni desilo i to sa fontom samog posta,pa sam danima nesto petljala i na kraju se sve vratilo na staro,u stvari ne znam da li sam ja to popravila ili sam blogger.

    OdgovoriIzbriši
  16. Prekrasan blog! Tvoj je dom divan, topao i prepun šarmantnih detalja. I moj je stan sređen u kombinaciji shabbi chica, vintage i rustikalsnog stila i uživam u tvojim postovima i idejama. Ova ploča je super. Ja sam napravila vrlo sličnu, ali sam ju obojala bojom za školske ploče. Na njoj uvijek nacrtam nešto aktualno i magnetićima zakačim fotke i recepte koje bih voljela isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ova memo ploča je s.a.v.r.š.e.n.a. Savršena! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam puno..iskreno i mene je malo namučila izrada ove ploče,ali vrijedilo je,zbilja je dobro došla kao još jedan detalj..drago mi je Jelena ako ti je poslužila kao gotova ideja,a što se tiče fonta slova vjerujem da će se i to riješiti...Monika drago mi je,zahvaljujem na lijepim riječima,da i ja sam kod tebe uočila shabby,vintage stil,savršeno si sve uklopila..Rea hvala ...veliki pozdrav svima!

      Izbriši
  18. Happy to find your Blog today. So wonderful your pictures!

    OdgovoriIzbriši
  19. Još nisam vidjela da u nečemu nisi uspjela- memo ploča izvrsna, ali ptičica iznad MRAK!

    OdgovoriIzbriši
  20. Mogu ti reći da mi se ovaj manji font baš sviđa, nemoj ga dirati, nema potrebe.

    Memo ploča je pun pogodak, prekrasna je!

    Pusa:)

    OdgovoriIzbriši
  21. zaista mnogo lepo, umetnice naša!:-)))

    OdgovoriIzbriši
  22. What a beautiful collection, Nely!♥
    I like the bird, so colourfull, and vintage images are allways near my heart:)

    I wish you happy wekkend!♥

    With many hugs, Marge

    OdgovoriIzbriši
  23. Ploču si super napravila, ne mogu a da se ne divim tvojim idejama i njihovim izvedbama, uistinu prekrasno !
    Što se fonta tiče i ja imam nekih neobičnij pojava na blogu na koje nisam utjecala, a sada ih ne mogu popraviti, i nadam se da će se riješiti po onom principu "kako došlo tako prošlo" :)
    Veliki pozdrav ti šaljem i lijep i kreativan vikend želim !

    OdgovoriIzbriši
  24. Ma ne opterećuj se fontom slova, ovako stane više komentara, pa je sve ok!!! Ploča ti je ludilo. Baš znaš naglasiti onaj shaby!!! Pusa :)))

    OdgovoriIzbriši
  25. Tnx dear Marge,big kiss...hvala Branka,da očigledno da imamo svi poneki problem,u pravu si Andrea ima i ovo svojih prednosti..veliki vam pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  26. Fenomenalna ideja! Svaka cast!!! A krpene pticice su prekrasne....
    :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Uzitak za okeca kao uvijek.. sve na svojem mjestu, kao da svaki detalj svoju pricu u sebi nosi.. njezni pozdrav draga Nelyc !

    OdgovoriIzbriši
  28. Hvala vam najljepše raduje me svaki vaš posjet i da su vam se svidjeli ovi detalji..veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  29. odlična ideja za memo ploču!!
    i kod mene je zima tako varljiva, prvo stisne i onda se pijavi zubato sunce!!brrrrrrrrrrrrrr

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...