četvrtak, 24. siječnja 2019.

(S)nježno...



Snijeg je odlučio padati i padati,a ja kao dijete koje stoji uz prozor na vrhovima prstiju gledam koliko ga je..
 sva ta silna bjelina uvijek iznova donese neki novi mir neku posebnu nježnost,baš onda kada se strahovi i brige pišu velikim slovom,kada se sve zasivi,dođe bjelina i razmekša sve,učini čišćim..








Neki dani su tihi poput ovoga snježnog danas,prepuštam se trenutku,onako kako znam i umijem,čini se da je nekada tako najbolje,nema druge,pusti sve...
Čim sunce zasja znam da ću živnuti potpuno,valjda će i brige proći,i sve strepnje i sav napor da se pokrenem iznutra i osjetim da sam živa..zima,se uvukla duboko u kosti,siječanj je  na izmaku uz veliki pozdrav veljači ..sunce će još malo..



dok gledam snijeg zagledam ove moje tek procvale rane žute narcise,bude me,priželjkujem proljeće,vrtim neku melodiju u glavi,snujem i prizivam samu sebe..(s)nježno onako kako i sam ovaj snijeg obgrli sve oko sebe.






3 komentara:

  1. So much snow!!! Beautiful photos!

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Nely bas sam se obradovala kad sam vidjela da si se vratila na tvoj blog ,koji volim pratiti.Prekrasne fotografije kao i uvijek.Divan snjezni prekrivac,voljela bih da i kod nas padne snjeg. Veliki pozdrav i jedva cekam nastavak :) Pozdrav Selma

    OdgovoriIzbriši
  3. Keep on writing, great job!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...