nedjelja, 26. veljače 2017.

Made with love..

U ovom postu želim vas upoznati sa meni jako dragom osobom,kreativkom čiji osmjeh govori više od tisuću riječi..Anita Žagar-Brodar "Made with Love",i unikatne dječje igračke koje izrađuje bit će vam nadam se zanimljiva tema.
Naime,krenuti sa pričom o Aniti i igračkama ne bi bilo moguće bez spomena da je tehniku heklanja Anita naslijedila od svoje bake uz koju je još kao djevojčica krenula svoje prve korake sa iglom i vunom.Ljubav se još tada rodila u ranom djetinjstvu ali svoju pravu priliku dočekala je tek nakon što je stalno zaposlenje zamijenila svojom djelatnošću pod nazivom "Made with love",njezina kreativnost tu je dobila puni zamah,izrada originalnih dekorativnih detalja,nakita i ostalog uz igračke čini da su razlog zbog čega se Anita zadovoljno smiješi,jer zaista sve što izradi, izrađeno je sa puno ljubavi i to se osjeti.

Mislim da ću ipak od svega što Anita radi,osobno biti pristrana igračkama.Nisu ovo baš obične igračke,ove igračke pričaju priču koju najbolje osjete sama djeca koja ih požele imati,njihovi osmjesi i radost kada dobiju željenu igračku Aniti su imperativ za dalje.
Moram biti iskrena da ženi moje dobi nije svojstveno željeti igračke,ali tu si  zaista ne mogu pomoći kada sam u Anitinom carstvu.. tako je posebno sve,medići koji očaravaju svojim pastelnim bojama,tu ima svakojakih likova iz bajki,praščića ,mišića,pingvina,strašne likove pretvara  u nježne ,svima njima Anita utjelovljuje život kroz svoje prekrasne izvedbe.


Što biste poželjeli od ovoga svega? iskreno ja bih sve ove igračke..ako poželite potražiti Anitu i njezinu stranicu" Made with love "možete to učiniti na fb kao i  naručiti sve prekrasne unikatne stvari koje nudi.
Želja mi je bila zapravo predstavljajući Anitin rad inspirirati mnoge da krenu za svojim snovima,baš poput nje koja zaista uspješno kroči svojim putem stvarajući nešto što itekako ima kvalitetu i postojanost.Što još nadodati osim poželjeti Aniti svu sreću u daljnjem radu i reći da sam ponosna imati ovakvu divnu,kreativnu prijateljicu poput nje koja me svaki puta iznova iznenadi svojim novim izvedbama...ponovno ćemo se družiti s njom i  njezinim novim likovima to vam iskreno obećajem!


Broj komentara: 13:

 1. These are darling, Nely. I love dolls, especially cloth dolls and animals. Your friend is very creative. I like all the rainbow colors she used. The white bear with the pink scarf is precious. That's my favorite one. Oh, it's such a talent to be able to crochet, Nely.

  love, ~Sheri

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga Nelice, nadam se da ste dobro i zdravo...... nedostajete, punooooo, Vaši blogovi, slike sve vratite nam se,veliki pozdrav i sve najbolje Vam želim,,
  pozdrav iz Srbije

  OdgovoriIzbriši
 3. So CUTE! Just lovely...
  Best wishes from me, Titti

  OdgovoriIzbriši
 4. Pretty! This has been an extremely wonderful article.
  Thanks for supplying these details.

  OdgovoriIzbriši
 5. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:) krásne fotky:))

  OdgovoriIzbriši
 6. So lovely :)
  Have a great sunday now...
  Titti

  OdgovoriIzbriši
 7. Everything is very open with a very cⅼeаr explanation of
  the іssues. It was defіnitеly informative.
  Ⲩour webѕite is useful. Many thanks for sharing!
  website here : How To Password Protect Folder In 3 Easy Steps

  OdgovoriIzbriši
 8. Thanks for sharing the wonderful and helpful information
  Delhi Agra Jaipur Yatra
  India Trip Designer
  www.indiatripdesigner.com
  +91-9837332533

  OdgovoriIzbriši
 9. l respect any good sentenses

  OdgovoriIzbriši
 10. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  หนังออนไลน์

  OdgovoriIzbriši
 11. Saudações Este é meu 1º comentar аqui, então eu só queria dar սm alô rápido e diᴢer eᥙ realmente desfrutar leitura atravéѕ
  dе seu posts do blog . Você pоde recomendar qᥙalquer outros blogs/sites/fóruns ԛue rever o mesmo assuntos ?
  Apreciá-lօ !

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...