nedjelja, 26. veljače 2017.

Made with love..

U ovom postu želim vas upoznati sa meni jako dragom osobom,kreativkom čiji osmjeh govori više od tisuću riječi..Anita Žagar-Brodar "Made with Love",i unikatne dječje igračke koje izrađuje bit će vam nadam se zanimljiva tema.
Naime,krenuti sa pričom o Aniti i igračkama ne bi bilo moguće bez spomena da je tehniku heklanja Anita naslijedila od svoje bake uz koju je još kao djevojčica krenula svoje prve korake sa iglom i vunom.Ljubav se još tada rodila u ranom djetinjstvu ali svoju pravu priliku dočekala je tek nakon što je stalno zaposlenje zamijenila svojom djelatnošću pod nazivom "Made with love",njezina kreativnost tu je dobila puni zamah,izrada originalnih dekorativnih detalja,nakita i ostalog uz igračke čini da su razlog zbog čega se Anita zadovoljno smiješi,jer zaista sve što izradi, izrađeno je sa puno ljubavi i to se osjeti.

Mislim da ću ipak od svega što Anita radi,osobno biti pristrana igračkama.Nisu ovo baš obične igračke,ove igračke pričaju priču koju najbolje osjete sama djeca koja ih požele imati,njihovi osmjesi i radost kada dobiju željenu igračku Aniti su imperativ za dalje.
Moram biti iskrena da ženi moje dobi nije svojstveno željeti igračke,ali tu si  zaista ne mogu pomoći kada sam u Anitinom carstvu.. tako je posebno sve,medići koji očaravaju svojim pastelnim bojama,tu ima svakojakih likova iz bajki,praščića ,mišića,pingvina,strašne likove pretvara  u nježne ,svima njima Anita utjelovljuje život kroz svoje prekrasne izvedbe.


Što biste poželjeli od ovoga svega? iskreno ja bih sve ove igračke..ako poželite potražiti Anitu i njezinu stranicu" Made with love "možete to učiniti na fb kao i  naručiti sve prekrasne unikatne stvari koje nudi.
Želja mi je bila zapravo predstavljajući Anitin rad inspirirati mnoge da krenu za svojim snovima,baš poput nje koja zaista uspješno kroči svojim putem stvarajući nešto što itekako ima kvalitetu i postojanost.Što još nadodati osim poželjeti Aniti svu sreću u daljnjem radu i reći da sam ponosna imati ovakvu divnu,kreativnu prijateljicu poput nje koja me svaki puta iznova iznenadi svojim novim izvedbama...ponovno ćemo se družiti s njom i  njezinim novim likovima to vam iskreno obećajem!


1 komentar:

  1. These are darling, Nely. I love dolls, especially cloth dolls and animals. Your friend is very creative. I like all the rainbow colors she used. The white bear with the pink scarf is precious. That's my favorite one. Oh, it's such a talent to be able to crochet, Nely.

    love, ~Sheri

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...