ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Mali pink projekt...


Bolesna sam, i to propisno!..temperatura,grlobolja,neki ružni teški  kašalj i što šta još jednostavno su me slomili,izgleda mi je stiglo na naplatu sve ono što sam proteklih mjeseci prolazila,sva iscrpljenost onaj pravi psihički i fizički umor sada su se sastali u ovoj jakoj virozi koja me jednostavno lako ne pušta,moram priznati da ovakvo što ne pamtim unazad nekoliko godina,ali dobro što je tu je,okružena hrpom lijekova,čajeva, potrošenih maramica smišljam kako prikratiti vrijeme,jer mirovanje nikako nije moj stil,ali u poziciji sam da nemam puno izbora.






Mislim,mislim  i razmišljam što bih mogla napraviti,a da mi  ne iziskuje prevelik napor,da je slatko oku i da mi bude praktično..i eto ga, smislila sam, mali pink projekt u obliku drvene kašetice koja je dobila novi izgled upravo je dobio svoju premijeru.


Znači što je potrebno..zapravo ništa posebno,jedna drvena manja kašeta,malo akrilne boje,četka za premaz i vaša mašta.Ja sam imala potrebu za pink bojom,bliži se proljeće,i baš mi ta boja fantastično prija u to vrijeme posebno,malo točkica,koje slovo i to je to..slatko za oko,jednostavne izrade,a praktično,praktično naravno..poslužiti može i kao tacna,i kao dobar poklon kada se natrpa sitnicama,i kao ukras balkona za prve cvjetnice...mašti na volju!



I evo tko kaže da kada si bolestan ne možeš biti i produktivan hmmmm??..ja sada idem popiti koji gutljaj toplog čaja,jer između ostaloga što mi sada najviše nedostaje jest moj glas koji je netragom nestao prije par dana,i čuje se samo neka čudna škripa,znam da će se moja jača polovica barem odmoriti jer šutim,ali stvarno želim svoj glas natrag,zajedno s njim i zdravlje..budite mi zdravi samo vam to želim, i naravno koji  mali projekt pa i ne mora biti pink!


51 komentar:

  1. Svaki tvoj post me obraduje i ulepsa dan! :) Gajbica je preslatka, imam i ja jednu, malo vecu i bas si mi sad dala ideju sta da uradim sa njom:) Pozdrav i nadam se da ces uskoro ozdraviti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Marijana baš me veseli ako je tako,drago mi je da je ideja stigla,sada boju u ruke i naprijed!..pusa!

      Izbriši
  2. ovo je jako lijepa boja, krasno se uklopila u bjelinu tvoga doma. i cvijeće i dekica... lijepo okruženje za lijena popodneva, makar kašljala :)
    ozdravi brzo, proljeće dolazi, vrt zove!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sada su mi stvarno lijena popodneva uz kašalj,ali ok proći će..drago mi je da ti se svidjelo sve,veliki pozdrav!

      Izbriši
  3. Just lovely, I hope you get better soon!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Dear Nely, I like your project...it gives me spring feelings. Thank you so much.

    Of course I hope you will feel better soon, I don't like it at all to feel sick. You need a lot of fruit, I am sure ;-).

    Sending hugs, Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  5. 'Think pink', pronašla si pravi, pozitivni način da se boriš protiv sivila i bolesti. Brzo se oporavi i fizički, vidim da duha ne nedostaje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E upravo tako Vesna,"Think Pink"..i mora biti bolje!

      Izbriši
  6. "Samo ozdravi mi ti.." ima jedna pjesma takvog teksta koja mi se ovaj čas stvorila u glavi, ali nikako da se sjetim tko to pjeva...uz pogled na ove tvoje prelijepe jaglace neka ti se čim prije vrati dobar glas, a viroza nek netragom nestane :)
    Kašeta ti je super!!!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanja draga lijepi stihovi pjesme..Gibonni ako se ne varam..hvala ti puno na lijepim željama!

      Izbriši
  7. Nadam se da će taj prelepi ambijent doprineti što bržem oporavku od bolesti..Pink projekat ostavlja bez teksta...Pozdrav..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno Sandra na lijepim riječima...veliki pozdrav!

      Izbriši
  8. Nadam se da ces brzo ozdraviti. Ova kaseta je prekrasna. Ideja je divna. Ja isto ponekad sacuvam tako male kasete od voca i slicno, ali nikad se ne bih dosjetila da ih ovako uredim. Puno, puno lijepo, bas sam se odusevila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Goco i ja se nadam da će oporavak brzo,baš me raduje da ti se ovako svidjela kašeta!
      Pozdrav ti ide!

      Izbriši
  9. Lepo, nežno i pinkasto... taman za devojčice, male i malo veće... :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gago hvala,ja sam u kategoriji onih malih čini se hehe..pusa!

      Izbriši
  10. Odlična kombinacija pink i bijele...jako mi se sviđa. Kašetica je super ideja, i baš si sve fino uklopila. Uz ovu boju i ozdravljenje mora brže stići!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti,ma ja se ne dam,mora biti bolje!

      Izbriši
  11. baš je slatka, ja imam takvu crvenu!!
    želim ti brz oporavak!

    OdgovoriIzbriši
  12. Gute Besserung und ich hoffe dir geht es bald wieder besser.
    Die Kiste sieht wirklich sehr schön in diesem Rosa aus.
    GlG Christina

    OdgovoriIzbriši
  13. I kad si bolesna čuda stvaraš! Ispuštaš li ti ikad četkicu i boju iz ruke? :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Hehe Vesna,izgleda da ne ispuštam četkicu i boju,uvijek mi nešto novo dopadne ruku da bojam,jednom ću čini mi se i psiće prebojati i sve oko sebe :)))

    OdgovoriIzbriši
  15. Mislim da ćeš od ove vesele i nežne boje brzo ozdraviti. Cink je dobar izbor kad nastupi prehlada, ali kao što si i sama rekla, sad te je stiglo. Osloboditi se stresa podjednako deluje na organizam kao i sam stres. Ali, proleće je tu, biljke su krenule, pa ,a ko ništa drugo, one će te izmamiti napolje i staviti na zdrave noge.

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Nelly! Vec duze vremena pratim tvoj blog i tek sad sam odlucila da te ishvalim ;)..prekrasne fotografije i inspirirajuci tekstovi i ideje...Nasttavi tako i uljepsaj nam dane svojim objavama..
    .Veliki pozdrav ,cuvaj se i brzo ozdravi!

    OdgovoriIzbriši
  17. Divna nježna roza boja i prekrasan make over kašetice. Želim ti što skori oporavak!

    OdgovoriIzbriši
  18. Ich liebe Deine Fotos!!!!! Immer wunderschön mit Liebe zum Detail!!!!!!
    Liebe Grüße
    Ulla

    OdgovoriIzbriši
  19. Oh Nely this is absolutly sweet and cute-I love pink so much!!!Have a nice week!
    xoxo
    Vicky

    OdgovoriIzbriši
  20. Kako je ljubka! Čini se, da tebe ništa ne može napraviti pasivnu. Drago mi je, da je tako :) Priporučujem ti, što manje sladkog da jedeš, da bakterije imaju manje hrane, a što više oku sladkog izradiš. Volim tvoje fotografije i ideje!

    OdgovoriIzbriši
  21. Preslatka ti je kašetica, podsjeća me na svileni bombon :) Nely, želim ti super brz oporavak :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Draga Nely, zelim ti brzzzi oporavak i da nam se sto pre vratis u formu.... tvoje kreacije su nepresusni izvor divnih ideja, uzivam svaki put u fotkicama.:) Saljem ti pregrst poljubaca i pozdrava!:)))

    OdgovoriIzbriši
  23. Nely,
    Your pink wooden crate with the polka dots is so cute. And the white flowers are so lovely.. You are sick? You know, I have allergies or a bug too, and feeling awful lately. I hope we both get better soon. Drink lots of tea and get some rest, my friend.

    Love,
    ~Sheri

    OdgovoriIzbriši
  24. Ajme, ovo je tako slatko i simpatično! Baš i ja imam u planu nešto farbuckati ovaj vikend, naime pronašla sam kutiju drvenu, smeđu, iz nekog prošlog života, pa ju planiram u bijelo i kćeri u sobu staviti! Ilina

    OdgovoriIzbriši
  25. Super ideja Nely preslatko izgleda ,posudit cu ideju ;)Fotke kao i uvijek fantasticne. Tebi zelim brzo ozdravljenje ....Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  26. So pretty! Your posts are very uplifting.

    Greetings from England…..

    Sophia

    OdgovoriIzbriši
  27. So beautifull.....I love pink;)
    Have a Nice week!

    Greetings from Camilla.
    Norway

    OdgovoriIzbriši
  28. Sličnu virozu sam i ja imala samo bez temperature, isto bez glasa i dugo je trajalo...a valjda tako mora biti. Jako ti je slatka kutijičica i baš zgodno nekom za poklon. Brzi oporavak! Šta nas tek čeka kad budeš zdrava? :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Preciosa la caja de madera y las flores!! Tus detalles siempre están llenos de encanto!!
    Un abrazo grande.

    OdgovoriIzbriši
  30. Ma šta tek radiš kada nisi bolesna :)

    OdgovoriIzbriši
  31. I love the pink mix....so nice .

    OdgovoriIzbriši
  32. Po ovome sto si uspela uraditi nikada ne bih rekla da nisi u fazonu tj. bolesna. Svaka cast, draga moja vrednice... Zelim ti da se sto pre oporavis i da mirujes, ovaj izlet/nalet kreativnosti ti oprastam a sada u krevet i ne mrdaj dok te taj virus ne prodje *ovo ti govorim ozbiljno, nemoj da brinem... PUSA

    OdgovoriIzbriši
  33. Tako i kod mene svako par godina zdravlje pati i dođe sve na naplatu ili što si stariji viroze nisu smo viroze ali nadam se da će i očekivano proljeće doći na tvoja vrata i ti biti opet u top formi.

    OdgovoriIzbriši
  34. Nely,
    On my post today, that was me in the purple, the other one was my friend. I should have labeled it. :~)

    Have a nice weekend.

    ~Sheri

    OdgovoriIzbriši
  35. Krasni pinky detalji.. kod tebe bilo kako uvijek lijepo i kad te gripa "ulovi" ti vrijedna i puna dobrih vibracija.. za kazeticu idejicu smo pobrali, cim vrijeme otopli farbamo i pinky i blues.. njezni pozdrav draga Nelyc i brzi oporavak ti zelim.. :)!

    OdgovoriIzbriši
  36. Draga Nely , nadam se da si sada već dobro, da se temperatura povukla i dobar glas vratio ! I da si već u nekom novom (pink) projektu jer ovaj pink mi se jako svidio, preslatka kašetica , jako lijepo si je dekorirala i ponovno sam uživala u tvome radu i fotkicama. Brzo ozdravljenje ti želim i veliki pozdrav šaljem !

    OdgovoriIzbriši
  37. Jao kako mi je ovo predivno <3 Ozdravi sto prije!!!

    OdgovoriIzbriši
  38. Nadam se da si sad vec dobro!Prvi pasos kao da sam ja pisala,uzasno tesko mi je pala ova prehlada:( A tvoj pink projekat mora da ti je popravio raspolozenje i vratio energiju,gajbica je preslatka a tufnice obozavam!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...