utorak, 3. svibnja 2011.

čarobno jezerce...

Biste li mi vjerovali kada vam kažem da imam pravo čarobno jezerce u svom vrtu? vjerujte tako je...nastalo je prije par godina ,negdje u ovo vrijeme kao poklon moga supruga meni za rođendan...sa pažnjom ga je izgradio od stare opeke,uokolo su dodane biljke,i ono najljepše u njemu...zlatne ribice od milja  zlatice.Svaku novu proljetnu sezonu u vrtu one nam najavljuju ,pojavivši se nakon zimskog sna sa prvim toplim danima,još pomalo snene,zaigrano tražeći prve zalogaje hrane i ponovno razigrane pršte  u svom plesu do početka zime.
Jezerce je gotovo skriveno,neugledno iza biljaka koje su ga obrasle,tko mu se približi tek tada vidi da je zaista čarobno jezerce u kojem caruju ribice i svojom cvatnjom divni lopoči...

Broj komentara: 26:

  1. Ma daaaaaj, ne mogu vjerovati!! I bez ovog jezerca bila sam istinski zaljubljena u tvoj vrt, a sad kad si još i ovo pokazala... ako postoji šarmantni, vintage raj onda je to sigurno ovaj mali kutak kojeg si ovako čarobno uredila sa bezbroj detalja za koje ne znam reći koji mi se više sviđa...

    OdgovoriIzbriši
  2. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh......
    LJUBOMORKO sam!!!!! Sve je čarobno ,a sada još imaš i zlakice ribice...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,jadna ja i bidna!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam drage ste eda,Micika...nije u redu da samo ja uživam ,evo sve dijelim sa svima vama,i ove moje zlatice koje se inače ne vole slikati stale su pozirati...pusa cure vam leti ogromna!

    OdgovoriIzbriši
  4. ti kao da zivis u dvorcu iz neke bajke:))ovo jezerce je prekrasno,zaljubila sam se na prvi pogled,jos vise jer ja imam samo terasu u koju gleda ceo komsiluk:(

    OdgovoriIzbriši
  5. ovo je toliko lepo da deluje nestvarno...zavidim ti da znas:)))) ali uzivaj u toj lepoti

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma tvoj vrt mi je ka iz snova!!! Zaljubljena sam!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Što ćeš nam ti još sve pokazati... jako, jako lijepo!! Obožavam jezerca, imam ga i ja ali nemam ribice. Divno!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivno jezerce...e da mi je malo zaviriti i uživati u tvom carstvu. Pozdrav princezi ;) pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala vam puno svima na lijepim slovcima..nažalost ne živim u bajci, isto imam neko bučno susjedstvo,ali se trudim barem malo si olakšati život u obliku malih detalja i trenutaka uživanja u njima...veliki vam pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasno jezerce i ribica draga Nely!
    Rado bih navratila u tvoj prelijepi vrt, sigurna sam da bih uživala bez obzira na bučne susjede:)Svi su na žalost takvi:)
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasno, i ribice i lopoči, i jezerce i sve:)))

    OdgovoriIzbriši
  12. ajmeeeeeeeeee, ja sam takooooooooooo impresionirana, čarobno jezerce, tako bajkovito i to još nastalo ljubavju i pažnjom voljene osobe za posebnu prigodu....woooooooooooooooooooooow....

    OdgovoriIzbriši
  13. sta reci nego vauuuuuuuuu predivno ,carobno jezerce,ribice i sve ostalo,divan poklon od voljene osobe :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ovo je kao iz bajke ali tvoje privatne. Zlatna ribica samo za tebe? Ah,AH.....!!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala vam puno,puno svima...tako mi je drago da vam uspijem prenjeti barem djelić iz mog kutka i da zajedno uživamo...pozdravi vam lete!

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala na posjeti i komentaru, mi u naše jezerce ne smijemo imati zlatkice, jao si ga njima s našom Leom. Hvala što si podijelila s nama svijeće iz tvog vrta. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  17. Tvoj vrt je prava mala bajka. Napravila si odlične fotografije. Posebno mi se sviđa druga na kojoj ribica izgleda kao da pozira. Sve pohvale i čestitke tvom mužu na pažnji, prekrasnoj ideji.

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala vam najljepše...veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  19. Ma daaaaaaaj,to je zapravo,ne sanjam?Nije iz neke priče,bajke????Kako je divnooooo!Koje blago imaš!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  20. Vrt je zaista čarobno lep, ne bi me začudilo da ima i baštenskih vila :))).

    OdgovoriIzbriši
  21. Nely,

    The photography here is spectacular! These pictures were so serene, how they tell a story on their own. Your blog is beautiful.

    Have a great weekend,
    Rosemary...XX

    OdgovoriIzbriši
  22. Hvala vam puno,puno svima...Thanks Rosemary:)

    OdgovoriIzbriši
  23. Carolija u tvojem rajskom vrtu.. zlatice plivuckaju i buckaju u prekrasnom jezercu i ja bi im se pridruzila koliko je sav okolis predivan..

    OdgovoriIzbriši
  24. eeeeeeee ovo sam jedva čekala da vidim.....ma ovo je čarobno lipa moja....čarobno...ma koja priča...ma ti si čarobnica....imš ti čarobni štapić samo nećeš da nam kažeš..:) :) :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Hvala vam na divnim riječima..divne ste..veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...