nedjelja, 20. veljače 2011.

U novom ruhu...

Možda će se nekome činiti čudno,ali sakpuljanje starih uporabnih stvarčica može biti i tekako zanimljiv posao.Tako sam ja jednoga dana shvatila da mi taj posao pričinjava veliko zadovoljstvo,pogotovo kada uz malo mašte i dobre volje te stare predmete pretvorim u zgodne detalje za kuću.Imala sam sreću u svom susjedstvu nailaziti na tako neke predmete,totalno oronule,odbačene zaboravljene kao npr stara kantica za mlijeko,koju je hrđa i sloj masne prljavštine doslovno skoro uništio,ili ova vješalica,koja je pohrđala stojeći na kiši,stari ključevi...Osnova svega mi je predmete prvo temeljito očistiti,oprati,izribati,nakon toga izbrusiti sve zahrđale dijelove i najzad lakirati akrilnom bijelom bojom,koja mi nekako uvijek vrati svježinu i sjaj predmetima kao što je slučaj sa ovom vješalicom i kanticom.Ljubitelj sam i salvetne tehnike sa cvjetnim motivima,to je uvijek dobar izbor za jedan romantičan izgled i najzad,divno je smjestiti to u ambijent,i diviti se starim predemtima u novom ruhu...

Broj komentara: 12:

  1. ti znaš da sam i na coolinarici uzivala istinski u ovakvim tvojim uratcima! Ja obožavam ovakve stvari i sakupljam ih, nešto tu i tamo izradim sama, ali uglavnom ih izrađuje moj tata, koji to obožava. Od lova na starine (ne samo na starim kramama već doslovce po napuštenim kućama hehe) pa do njihovog preuređivanja. Ovo bi bilo nešto u onom shabby chic stilu :)
    Jako lijepo, bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti Tamarice.Ja sam vjeruj mi postala pravi lovac na stare stvarčice,divno je stvarno uživati dok se preuređuju a i naravno u detalju koji je uređen... jako mi je drago da ti se sve ovo sviđa,ovaj moj mali shabby chic stil...veliki ti pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Preljepa fotografija,prekrasno si ovo sve preuredila,ruza na kantici je divna,veliki pozdrav draga :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti Selmice,baš mi je drago da ti se sviđa ovo sve...veliki ti pozz:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kreativna majstorica kojoj se uvijek sa naklonom divim.. bravo Nely!!

    OdgovoriIzbriši
  6. ma nemam riječi draga, hvala ti za sve ove sličice kojima si mi uljepšala jutro.samo nastavi tako, imaš puno smisla i ideja. Pusa

    OdgovoriIzbriši
  7. nelyce ljubljena ti si majstorica od formata...hvala ti i na ovim slovcima i slijama i meni i mojoj Petri si uljepšala jutro...mi ti ne možemo ponuditi nagradfu...ali ti kao nagradu šaljemo veeeeeeliki poljubac :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga moja..jednostavno je sve PREEKOKRASNOOOOO!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti puno draga...VELIKI POZDRAV ti leti !

    OdgovoriIzbriši
  10. Na putu ovim blogom, morala sam ovdje zastati, jer mi je odmah upala u oči "sakupljanje starih i odbačenih stvari". Meni osobno najljepše je pronaći takvu stvarčicu, vidjeti ljepotu u naoko neprivlačnim predmetima i udahnuti im novi život. Uvijek mi je drago kada u blogerskom i onom drugom svijetu naišem na istomišljenike.
    Divna obrada!
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Good Morning Nely ~
    It's been so long since I've been visiting my favorite blogs. I'm still gardening and have to get my herbs in.
    Your blog is gorgeous as always, everything you create is always amazing...
    Have a wonderful day,
    Hugs Rosemary...xx

    OdgovoriIzbriši
  12. Tak to je překrásné!!!Michaela

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...