nedjelja, 3. svibnja 2015.

Ples sa životom..



Proljeće je toliko divno samo po sebi,daje toliko puno malih uživanja,samo treba uhvatiti korak,prepustiti se i započeti lagani ples..tiha muzika,ptičji pjev,šapat trave,miris cvijeća,dodir neba..da sve se to može osjetiti baš sada u proljeće.



Moram priznati da katkad izgubim korak,život me dobro očepi,pođem dva koraka naprijed,on me vrati tri u nazad,smijem se i plačem u isti mah,ne dam životu  misliti da me umorio pa nastavim dalje,onako potpuno po svom,on me zakovitla,ja se ispravim,baci me na dno, a ja polako ustajem..zastanem,otresem prašinu sa sebe i opet nastavljam..



Vjerujem da ćete razumjeti ove moje riječi koje vam pišem..,plešem i pjevušim dok bijem životne bitke,uživam ipak,osjećam i borim se,ples sa životom nije nimalo lak,ali opet nekako hvatam korak ..osjećam snagu i ljepotu svega ,mog vrta koji kao da ga je netko taknuo čarobnim štapićem,preko noći se pretvorio iz neuglednog u tako moćan kutak koji nadahnjuje, glasnog osmjeha moje prijateljice Nataše koji me ispunjava..osjećaja da volim.



Nevjerojatne su te male sreće,miris jagoda i  tek pečenog peciva koje se širi domom,prva zraka sunca koja se probija kroz prozor,ljepota prvog božura,tek ubranog cvijeta..proljeće,proljeće divno..mogla bih nabrajati u nedogled.Stati ću baš tu i ostaviti vam mašti na volju da i sami nabrajete što vas čini sretnim.









Hvala vam svima na  uvijek
divnim komentarima i toliko puno pažnje,znajte da mi prija jako..volimo se,čitamo i uživamo i dalje,iako su katkad vremenske razlike od posta do posta veće,ne zamjerite mi,trudit ću se sve to nadoknaditi..tu sam i dalje..voli vas Nely!



Broj komentara: 16:

  1. Lovely photos of this wonderful garden !!
    Happy Spring !!

    OdgovoriIzbriši
  2. Dear Nely,

    Reading your post and your pictures...it always makes me happy. The atmosphere is just wonderful and gives me so many spring feelings. I hope you will also feel yourself happy the next time.

    Hugs, Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  3. How beautiful your garden is, Nely! Lovely details and photos!
    Olympia

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful photos and words ♥ Enjoy your days... Alexandra

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan ti je vrt, Nely, ali si i ti sama prekrasna osoba!
    Svaki put kad pogledam svoje hortenzije, sjetim se tebe i tvojih savjeta.
    Puno te pozdravljam

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga moja Nelyc s koliko radosti prosetah' tvojim prekrasnim kutkom, zavirila sam u svaki detaljic i sa uzitkom procitala tvoje lijepe majske rijeci pune proljetne njeznosti.. a tvoj vrt, to je posebna prica, i on pun romanticne miline.. sjesti pod gliciniju i promatrati svu ljepotu koju si podarila tvojim vrijednim radom .. bravo, njezni pozdrav vam leti!

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Nely hvala ti na bpreljepoj setnji tvojim vrtom,bas sam uzivala gledajuci tvoje fotografije .Stvarno si prava vrijednica a vidis kako ti priroda vraca,prekrasno . Zelim ti ljepu sedmicu ,i jedva cekam nastavak.................... Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  8. Težko je, a tako lepo in dišeče, življenje. In skozi tvoje fotke deluje optimistično in popolno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Aber das ist ein Traum, ich liebe es, deinen Bilder sind wundervoll! Herzlichst, Elke

    OdgovoriIzbriši
  10. Uvijek te volimo čitati i gledati tvoje predivne fotke. Obožavam proljeće, a kod tebe je sve prekrasno

    OdgovoriIzbriši
  11. Ples sa životom nikad nije bio lak, samo ne podnosimo svi na isti način različite ritmove, jer smo, naravno, različiti, kao i svako novo proleće, ali moramo se boriti da održimo korak.
    Ako padnemo, nismo gubitnici, to je normalno. Da nam se to ne dešava, ne bismo bili ljudi. Verujem da ćeš iz te bitke izaći, pre ili kasnije, kao pobednik!

    OdgovoriIzbriši
  12. Lovely post as always!!!
    Have a wonderful weekend!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
  13. Very pretty pictures, Nely. How have you been, my friend? You haven't stopped by and said hello in such a long time. I hope you are enjoying this month of May.

    ~Sheri

    OdgovoriIzbriši
  14. Nekad mislim kako gubim bitku sa životom, a onda se zamislim.. O čemu ja to lupetam?? U ovom trenutku mi je i više nego dobro, zbrinuta, na toplom, u svom domu sa svojom obitelji.. I onda shvatim da živcirala se ja ili ne, bit će onako kako mora biti, a valja zadržati zdrav um u svemu tome. Okrenem se prirodi, uvijek me obraduje. Pokoje mače, maslačkovi padobrani što ih vjetar nosi.. Nekad je teško, ali isplati se. :)
    A slike na tvom blogu su kao iz nekog stranog časopisa o uređenju doma. ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Bravo, lipee rici.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...