ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Čokoladni poklon od srca ..


Ovaj post  dugo je čekao na svoju objavu,gotovo tri mjeseca..čekala sam neki svoj malo bolji trenutak  za posvetiti punu pažnju prekrasnom poklonu drage Branke,koji je bio dio darivanja na njezinom blogu Home.madeB a koji sam ja  kao prava VELIKA čokoljupka osvojila.Malo je reći  da sam bila presretna taj tren tada kada sam shvatila da  knjiga čokoladnih recepata,čokoladne praline i praktična špatula za kolače idu baš meni,ali  nedugo za tim veseljem osvojenog poklona, sunce su mi zakrili tamni oblaci,i koliko god obožavala i čokoladu i pravljenje kolača i sve ono u čemu sam do tada uživala,nisam imala  više volje ni za što.


Htjela bih vam prenijeti i koju iskrenu riječ o Branki,jednoj divnoj,ženi,koja svoju emociju i posebnost zna pretočiti u svoje najljepše marmelade po kojima je nadaleko poznata,svi mi blogeri koji svratimo na njezin blog uvijek ostajemo bez daha kombinacijama koje čini u svojim čudesnim marmeladama,kod Branke uvijek zamiriše jug,prepuno je boja,sunca,topline,ali nisu samo marmelade te koje krase Brankin kutak,tu su i jela,i kolači koje bi i one  najsitije natjerali istog momenta u kuhinju,što je kod mene vrlo čest slučaj nakon posjete Brankinog bloga.


Ali kako to već  biva,vrijeme prolazi,oporavak je na vidiku,i ipak bolji tren je tu,tako i ja uzimam u ruke  svoju čokoladnu knjižicu,ali i praline koje su malo reći izvrsne..listajući i gledajući slike,stvarno sam raspamećeno zurila i razmišljala što odabrati,privlačili su me i tartovi,i torte i deserti i keksići..ali odlučila sam se za damske poljupce.



Damske poljupce tako divne,starinskog štiha keksiće koji su slijepljeni dva i dva čistom čokoladom,puni ukus ljepote.


E sada nadalje preostaje mi isprobati još koji receptić,probati uklopiti Brankine marmelade  u jedan od njih,i nastaviti uživati u ukusu čokolade.Ovim darivanjem nisam samo dobila ovaj krasan dar,nego i jedno krasno prijateljstvo,toplu riječ od Branke kada mi je samo tople i umirujuće riječi  najviše trebalo..još jednom hvala ti draga Branka na ovom čokoladnom poklonu koji si mi darovala od srca.Čokolada i ja smo u vječnoj ljubavi to je definitivno.



Složit ćete se sa natpisom koji slijedi..


Uživajte u čokoladi bez grižnje savjesti,kažu svaki zalogaj čokolade vraća vam dječji osmjeh na lice,pa isprobajte,što je ljepše od toga!


33 komentara:

  1. Srdačno pozdravljam, Vaš blog gledati bilo više, ja stvarno sviđa. Također volim slatke kolačiće, ali većina čokolade.
    Emily.

    OdgovoriIzbriši
  2. Das sieht so wunderschön aus.Mmmh so gut!Liebe Grüße Edith.

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow, cestitam Nely! Uzivaj u svojim damskim poljupcima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. It looks delicious, dear Nely!

    I already told you in my last comment the translator on your blog doesn't work anymore. I tried to find a solution on internet (by google translate), but I didn't realize. I am sorry for that, because I always like it to enjoy your pictures ánd your words.

    Sending hugs, Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan post a damske poljupce sam pravila ali čokoladne...,moraću da postavim taj recept na blogu...divne slike i pozdrav i za Branku i za tebe. Divan poklon za divnu osobu.Zagrljaj za tebe.

    OdgovoriIzbriši
  6. Umm...se ve todo muy apetitoso!! Las imágenes, como siempre, excelentes y muy inspiradoras.El motivo, muy tentador.
    Un fuerte abrazo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nely,
    These look so delicious. I wish I could taste them. I love the saying "a balanced diet is chocolate in both hands" - that reminds me of myself, as I love chocolate so much. Your tea pot and plates are so pretty too.

    I hope your week is lovely, Nely.

    ~Sheri

    OdgovoriIzbriši
  8. Divan čokoladni post.

    I ja se radsujem i tvom poklonu i boljim momentima. Nije sve tako strašno kako se nama učini u nekom momentu. Postoje situacije kada moramo ostati mirni i drugome dati snagu. Mislim da ti je poklon stigao u pravo vreme i da si ga i ti, takođe, u pravo vreme iskoristila. Neka ova čokolada najavi bolje i slađe dane.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ljubav Nelly, da ćeš biti tako ljubazni i molimo da se moj blog s popisa blog? Tu se više ne blog. Hvala vam! Ljubav, Christine

    OdgovoriIzbriši
  10. Niet alleen je lekkere chocolade koekjes zijn om te smullen en om je vingers bij af te likken....
    maar ook je prachtige foto's zijn om van te smullen en een lust voor het oog!!

    In het begin van mijn blogtijd stond er ook een give away van chocolade in mijn post,
    o.a. zo'n mooi boek vol recepten en met strik gebonden
    http://hoorndesovervloeds.blogspot.nl/2010/10/give-away.html

    Geniet van alle recepten die jij nog gaat maken, lieve Nely!!

    Fijne week en liefs,Ger

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasan cokoladni post Nely ,keksici divon izgledaju i sama sam ljubitelj cokolade kao i cijela moja obitelj ,preljepe fotografije kao i uvijek:)Pozdrav ti saljem ..............

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga moja Nely , već nekoliko puta se vraćam na ovaj post, čitam, gledam slike, ......, baš si me dirnula i razveselila u isto vrijeme. Kako reagirati na ove lijepe riječi koje si mi uputila, jedino što ti mogu reći jedno veliko hvala , baš HVALA ! Prije svega jako mi je drago što je čoko-poklon u pravim rukama, stigao je možda u nezgodnije vrijeme, ali važno je da je sada sve skupa bolje i da između ostaloga možeš uživati i u poklonu. Što se recepta tiče odabrala si onaj koji je i kod mene na listi, ove keksiće već dugo želim napraviti, drago mi je da ste vi u njima uživali, a veseli me što su ti i marmeladice drage :) Jako lijepim slikama si nam dočarala čokoladne stvarčice i slastice, baš su krasne, pomalo romantične, zapravo damske kao i ovi damski poljubci. A najviše mi je drago što si prepoznala da je ovaj čokoladni poklon od srca jer to stvarno i je ! Šaljem ti isto tako od srca jedan veliki pozdrav i poljubac i naše prijateljstvo potraje još dugo, dugo...... !!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo, zahvaljujući Nely, stekli ste novog sljedbenika, tj. mene. Nely kao i uvijek ima predivne postove, a sad idem malo pregledati Vaš blog...

      Izbriši
  13. Predivan post i predivne slike. Veliki pozdrav Branki i tebi!

    OdgovoriIzbriši
  14. To je blogosfera , dobre vibracije kada ti najviše trebaju a mi uživamo s tobom Nely u finom receptima i divnim fotkama.A i Branka ja zaslužna za sve zar ne

    OdgovoriIzbriši
  15. Što reći? Potpisujem Dilajlin komentar :))))
    Divno si prezentirala Brankine poklone, a damski poljupci izgledaju mmmmm! Lijepo je kad te male stvari učine sretnom!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  16. Mila nely,
    jako mi je drago da se kod tebe konacno "razvedrava". Nemas ni pojma koliko mi je to drago cuti, tj procitati. To je ono sto me najvise veseli u danasnjem postu. Naravno su i slicice, kolacici, receptic i cijela prica oko toga divni i krasni, ali najvaznije od svega je da si ti dobro i da nam mozes i dalje poklanjati ovakve divote od postova.

    Lijep pozdrav ti leti mila moja,
    Edina.

    OdgovoriIzbriši
  17. Odličan čokoladni post, baš sam uživala u tekstu i fotkama. I naravno da se pridržavam ovog savjeta za izbalansiranu prehranu :D
    Drago mi je da stvari kreću na bolje, šaljem ti virtualni zagrljaj!

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivan post draga Nely, slikice su tako nežne i lepe, a i poljupčići! Drago mi je da se lagano vraćaš sebi, da se oblaci razilaze i da si bolje. Kisss <3

    OdgovoriIzbriši
  19. Divan cokoladni post, uzivala sam od prve do poslednje fotkice... hvala na ovim slatkim kolacicima, mislim da je poklon stigao u prave ruke i neka vam svaki novi dan bude sladak i zacinjen ljubavlju.:))

    OdgovoriIzbriši
  20. Vezujuće se za poslednju rečenicu osećaš li kako se ne dečije već bebeći smejem :-)

    OdgovoriIzbriši
  21. Najdraži Nely,
    Volim čokoladu To je gotovo moja glavna osobina: o)
    Vaše slike su tako lijepe i tako ... ukusna!
    Imati lijepo i slatko dan: o)
    Ljubav,
    Frida

    OdgovoriIzbriši
  22. Prelepo napisano. Branka je zaista divna osoba. Bar mi tako deluje iz svojih postova... :) A njene marmelade su najbolje!
    Poklon je otišao u prave ruke.
    Nadam se da si ti sada dobro i da će ostatak ove godine biti mnogo radosniji za vas...

    OdgovoriIzbriši
  23. Ne znam kako cu se sada odupreti potrebi za nekim slatkisem :)
    Divan si poklon dobila,uzivaj u njemu i nas obavestavaj svojim divnim fotkama!
    Pozdrav draga Nely!

    OdgovoriIzbriši
  24. Looks delicious and I just love your pictures, so beautiful!
    Take care, have a nice week...
    Love,
    Titti

    OdgovoriIzbriši
  25. Looks yummy yaaah :-) Have a nice week!!!
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  26. What a perfect saying for me :))) as I truly adore chocolate! I adore every beautiful photo in your lovely post Nely! I am so happy you won such a lovely book and that you have already been making wonderful things from it.
    Thank you so much for your sweet comment to me. It made me so happy!
    sending hugs...

    OdgovoriIzbriši
  27. Pravo remek delo.Ovo pravim I ja, vrlo je popularno ovde kao I oni poljupci sa djumbirom.Fotke su fantasticne:Sve u svemu iz svega zrači ljuvbav.Podeljeno na F

    OdgovoriIzbriši
  28. Predivni damski poljupci kao i cijeli post. Sve je prelijepo. Brankin blog isto obozavam i rado posjecujem.

    OdgovoriIzbriši
  29. Divan post, nježan...uživaj u svom poklončiću. Kod Branke uvijek svratim kao i kod tebe

    OdgovoriIzbriši
  30. Your little cookies look soooo yummy! Chocolate is food for the soul :)
    Barbara

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...