četvrtak, 6. prosinca 2012.

Nastavak španjolske Lanine priče u blagdanskom štihu...

Nastavak španjolske  priče započet ćemo na ulicama grada u kome Lana živi i osjetiti malo blagdanske atmosfere koja njime vlada..
uske uličice tako romantično djeluju pod ovom božićnom rasvjetom,prava mala bajka..


Nakon šetnje gradom idemo ravno u Laninu toplu kuhinjicu,tamo se najugodnije zagrijati,sami detalji koji vladaju njome već daju topli dojam,crvena boja je ona koja dominira,a ne izostaje i slatkih delicija koje Lana priprema u susret Božiću za svoje prijatelje i fešte koje su tamo već u ovo vrijeme vrlo aktuelne.


Već sam u prvom postu napomenula koliko je Lana kreativna kao domaćica,zaista njezine izvedbe kolača  uvijek me ostave bez riječi..sa toliko puno pažnje i ljubavi za detalj izrađuje slastice koje izgledaju potpuno čarobno.
Iz kuhinje prelazimo u sporednu sobicu i tamo je vrlo ugodno,crvena boja je i u njoj ona koja prevladava,a blagdanski ugođaj se itekako osjeti,decentnim ukrasima po sobi..


Stanom se osjeti božićna atmosfera to je definitivno,. a .tu je i bor koji Lana ranije okiti jer želi duže uživati u njemu.Sve u svemu meni je jako  godila ova šetnja Španjolskom,bilo mi je ugodno u ambijentu Laninog stana.Lijep način da se i na ovoj velikoj udaljenosti osjetimo bliže.Veliki pozdrav Lana!




Broj komentara: 47:

  1. WOW! Ovo je zaista prekrasan post, naravno kao i svi prije... ali ove carobne slicice Spanjolske, jos nocne i pod rasvjetom me ostavljaju bez daha... a tek ovi divni kolacici koje tvoja prijateljica proizvodi... pre divni su i slazem se da su radjeni sa jako puno ljubavi prema detalju...ovaj zadnji po boji mi narocito odgovara ;-)... Hvala nely tebi i Lani koja je ustupila fotkice...
    Lijep vam pozdrav objema leti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti se i ovaj nastavak tako dopao,a drago je i Lani koja se zbilja potrudila da mi ustupajući ove fotkice divno sve isprezentira..hvala ti puno orhidey!

      Izbriši
  2. Lijepo predstavljanje,baš sam uživala!

    OdgovoriIzbriši
  3. I nastavak posta je baš zanimljiv, interijer je prekrasan...A bome i slike grada su fantastične! Ilina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slike grada su mi baš posebne,zbilja je uspjela dočarati pred blagdanski ugođaj u gradu:)

      Izbriši
  4. Opet čarolija kod tebe... prekrasan dom, još bolji kolačići...

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno gostovanje! Mnogo volim Lanine recepte odavno i bas mi je drago da sam na trenutak zavirila u njeno carstvo... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Miki i ja volim Lanine recepte,oni su nas i spojili zapravo:)

      Izbriši
  6. Pre dobro! Sve što si pokazala, od šetnje do kolača....baš sam uživala :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasni post, Lani je sve tako ukusno uređeno, kolači krasno izgledaju, ljubimci isto tako djeluju odgojeno - ne mogu si pomoći, moram biti malo ljubomornaaaaaaaaaaa :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe malko ljubomore je zdravo;))..divno je zbilja sve kod nje:)

      Izbriši
  8. stvarno je lijepa kombinacija bijele i crvene, a čitava atmosfera u stanu i gradu je vrlo svečana i ugodna :-) čak i vidno životnjice uživaju!

    a kolači su izmišljeni :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasan nastavak gostovanja kod Lane ,predivni kolacici ,krasan praznicni ambijent u Spanjolskoj :) Veliki pozdrav i tebi draga Nely i tvojoj prijateljici Lani

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni detalji i ceo prostor odise nekom prijatnom svezinom, sve je tako pazljivo i skladno uredjeno, a vidim da i mace i njihov mali drugar, takodje uzivaju.:) Hvala puno tebi na ovom krasnom postu i veliki pozdrav Lani koja nas je ovako toplo ugostila i podelila ove lepe slicice sa nama.:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod Lane fantastično funkcionira unutarnje uređenje,i mali životinjski svijet..drago mi je da sam to uspijela vam prenijeti:)

      Izbriši
  11. Grad izgleda tako msagično, a i Lana je divno dekorisala svoj stančić. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Milice,zaista je i mene oduševilo sve kod Lane:)

      Izbriši
  12. Liebe Nely,
    das Bäumchen und überhaupt die ganze weihnachtliche Pracht bei Dir ist sooooo bezaubernd!
    Lieblichverschneite Rosaliegrüße

    OdgovoriIzbriši
  13. Čarobna atmosfera je u ovom gradu, inače volim gradove u kojima svaki kamen ima svoju priču...Stan je domać i topao, pun lijepih detalja, a kolači su savršeni! Divim se svima koji sa toliko stpljenja i pažnje prave ovako nešto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Jogoda i mene je isto sve stvarno oduševilo:)

      Izbriši
  14. Opet milina:) samo još da pitam koji je grad u pitanju:)

    OdgovoriIzbriši
  15. La Coruna je grad, sjever Španjolske:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zašto, al baš mi je drago što je takav neki grad u pitanju a ne uobičajeni Madrid, Barsa...

      Izbriši
  16. Vrlo ljepota- Ne znam što vhálit prije! Lovely zime !
    xoxo...by Vicky

    OdgovoriIzbriši
  17. Wow, ovo sve izgleda taaaaako bajkovito!

    OdgovoriIzbriši
  18. Ništa extra skupo a sve toplo, lepo. I grad je lepo dekorisan, kolačići preslatki. Prijateljstvo kuce i mace me uvek oduševi.

    Podarila si nam veliko uživanje!

    OdgovoriIzbriši
  19. Pa ovo je dom iz snova :)

    OdgovoriIzbriši
  20. woow predivo ostala sam bez rijeći slike sve govore :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Kako je sve predivno od ulicnog nakita do Lanine prelijepe kuhinje i stana. Prelijepo ukraseno, sa stilom. Volim ove crvene detalje.
    Hvala Lani sto je otvorila vrata svoga doma i inspirisala nas. A tebi Nely hvala na predivnom postu. Ugodan vikend :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Nema potrebe da nam kažeš kako ti je prijala ova šetnja Španijom, jer to se vidi. Kome nebi bilo prijatno u ovakvom ambijentu?

    Sve je lepo i u prazničnom duhu, dosta je svetlo, što mi se posebno sviđa, ali izdvojila bih tu, kako ti kažeš, sporednu sobicu. Ne znam zašto, alimi je zapala za oko. Mala, lepo uređena, funkcionalna, prostor maksimalno iskorišćen i sve deluje savršeno uredno.

    Kuhinja je, kao i ceo prostor lepa i oseća se vedrina i pozitivna energija, koja izbija iz svakog detalja, a to je odraz vlasnikovog duha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskrice baš mije drago da ti se sve tako svidjelo..i meni je ova sobica posebna,odiše nekim finim jednostavnim štihom:)..hvala ti puno!

      Izbriši
  23. Uzivala sam gledajuci sve ove detalje, slike, dekoraciju... zaista puno kreativnosti i inspiracije. Sve pohvale tebi i tvojoj prijateljici:) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  24. To je tak nádherná atmosféra! Krása! Bravo ;-).
    Vivi

    OdgovoriIzbriši
  25. Kolačići mi izgledaju kao iz neke male, privatne, ljupke slastičarnice koju drži neka šarmantna sladokusica koja ih priprema s velikom ljubavlju. :) A iz prethodnos teksta onaj stol, je li to neko drvo s rasvjetom iznutra? Sjajno izgleda! :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Kinky hvala ti na divnim riječima,moja Lana je zaista takva kakvom si zamislila,šarmantna sladokusica:))..e za stol ću pitati Lanu,ali ja mislim da je to drvo a unutar stola je rasvjeta:)

    OdgovoriIzbriši
  27. Draga Nely! Upravo sam ispekla keksiće od naranče po tvom receptu i stvarno, predivni su, prejednostavni, zamirišali su čitavu kuću, ZAra je svesrdno pomagala! BAš smo lijepo ispunili ovo sniježno popodne! Hvala na odličnoj ideji! Ilina

    OdgovoriIzbriši
  28. Hvala ti draga Ilina najljepše na dojmovima,znaš koliko me raduje da si zadovoljna a pogotovo da je Zara tako svesrdno pomagala,nadam se da uživate u divnom snježnom ugođaju i finim keksićima..pusa vam leti !

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...