ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Moć ružica....

Detalja sa uzorkom ružica kod mene nikada previše,..ružice volim kako u vrtu tako i na uporabnim predmetima kao što je posuđe,ili stvarčice poput omiljenih papuča, starog cekera kojeg sam sa par zahvata pretvorila u nježni ružicama posipani shabby ceker.


Uvijek iznova nađe se poneki novi detalj kao retro šalica sa tanjurićima koja sa jednom ružicom  u njoj služi kao vazica,ili drveno srce sa ružicama jednostavano i dražesno...

Posve uživam u ružama,pogled kroz prozor i opet sam okružena crvenim ružama penjačicama..jednostavno ih obožavam,dio su moga svijeta....unose vedrinu ,opuštenost i toplinu,stoga kada ste u prilici uberite si barem jednu ružicu ,dodajte si barem jedan  ružica detalj i osjetite moć ružica...

Broj komentara: 27:

  1. Papuce su savrsene! Bas po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je ruža favorit u svakom obliku i boji, papuče su mrak odlične.

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala sam takve papuče u ljekarni i koliko god su prekrasne, nemam baš nekih odjevnih kombinacija na koje bi pasale, a žao mi je bilo samo za po doma kupiti.

    Ceker je odličan, jako mi se sviđa, a posljednja fotka je pre pre dobra. Volim ruže i mogla bih satima sjediti kraj grma i udisati opojni miris.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vam svima,drago mi je da vam se baš papuče sviđaju,meni su izuzetne izgledom i udobnosti,i totalno ih obožavam..a ruže zna se da su kraljice...veliki vam pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasne romantične fotografije, a borša je fantastična!

    OdgovoriIzbriši
  6. prekrasne slike. jel mi vjeruješ da sam neki dan u apoteci skoro kupila ove "klompice" pa odustala i kupila drukčije, natikače crne ali isto s cvjetićima :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala vam Lives Art,Tamara.. e znam da ima sličnih u apoteci,ali ove su iz jedne trgovinice,ja sam se zaljubila na prvi pogled..vjerujem da su i tvoje Tamara preslatke..pozz:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obožavam ruže, i ovo kod tebe sve u znaku ruža mi je predivno!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Nemogu izdvojiti šta mi je ljepše i koja mi je fotografija savršenija....Tako mi je opuštajući tvoj blog i sve tvoje slikice da čim vidim da imaš post s velikim veseljem ulazim na njega. Pozdrav i pusa :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala vam najljepše Pezija s mora,Andrea baš mi je drago da ti tako prijatno djeluje moj blog to me jako veseli,uživaj samo..veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  11. Prava si majstorica stila i fotografije, ova serija fotki sa ružama totalno me očarala... ne znam što bih prije istaknula, torbu, papuče, ostale detalje... nekako sve odiše romantikom i opojnim mirisom...

    OdgovoriIzbriši
  12. Sve ti je predivno,al baš sve,zna se da ružice obožavam!!! :) Sad si mi dala ideju za jedne stare bijele baletanke :D Veliki pozdrav...Snježa ps:moram češće dolaziti ovdje...kod tebe sve odiše toplinom

    OdgovoriIzbriši
  13. ruzica nikad dosta:))gde si samo pronasla ove slatke papuce??

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala vam najljepše..drago mi je da su vas ružice opčinile.Jelena sasvim slučajno ove papuče našla sam u jednoj radnjici..jako su mi bile simpa na prvi pogled...šaljem vam svima pozdrave!

    OdgovoriIzbriši
  15. Stvarno su ružice zakon, male, velike, na bilo čemu- uvijek izgledaju odlično:) Najviše mi se sviđa torba, a i druge stvari su ti lijepe, pogotovo ova malina u žličici:))) Prava si majstorica u fotografiranju, tako su ti lijepe slike, meni je to kad moram fotografirati uvijek prava tlaka...

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala vam Kalipso,Kreativni zanos..fotgorafija je moja velika ljubav i evo trudim se što bolje prezentirati putem nje...veliki vam pozz:)

    OdgovoriIzbriši
  17. I ja sam opčinjena njihovom moći. Obožavam ih. Divan post Nelly

    OdgovoriIzbriši
  18. Hello Nely ~ Your blog is breathtaking. Your images are just stunning, you have such an eye for detail. I love it all. The picure with the shoes belongs in a magazine!
    Lots of hugs, Rosemary...X

    OdgovoriIzbriši
  19. Da čovjek ne zna što su ruže i da mu netko to želi objasniti,ovim postom to bi uspio.
    Ceker je predivan,a pogled kroz prozor savršen,papuče kao da su za mene,a bez ostalog se ne bi moglo...

    OdgovoriIzbriši
  20. Hvala vam najljepše svima...Rosemary kiss and tnx so much:)

    OdgovoriIzbriši
  21. Svaki detalj na svom mjestu.. svaki pogled na slike tvojih ruzica dovoljno govori koliko ih volis.. bravo Nelyc.. srdacan pozdrav !

    OdgovoriIzbriši
  22. Hvala vam draga Ann na divnim riječima..veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  23. Kad ovdje svratim, osjećam se kao doma! Divan, divan blog...

    OdgovoriIzbriši
  24. volim ruze,krasan ti je ovaj post,uzivam u tvom blogu :)Veliki pozdrav ....

    OdgovoriIzbriši
  25. Miluji růže-překrásné!Michaela

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...