utorak, 7. lipnja 2011.

Lipanjsko(ne)vrijeme...

Poznato je da je vrijeme u lipnju itekako prepuno iznenađenja u vidu nevremena praćenog jakim grmljavinama,ledom i kišom..nažalost led nije zaobišao ni moj vrt,štete su velike kako na cvijeću a pogotovo na povrću,ono je gotovo sravnjeno,u samo nekoliko minuta sav trud ode..nekim čudom nešto je od cvijeća i preživjelo,puno toga će se obnoviti ali moj vrt i dalje ostaje divno utočište bez obzira štio je ranjen....zaželjet ću mu brz oporavak i dalje nastaviti uživati u njemu...

21 komentar:

  1. very wonderful photos...


    hugs Conny

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim ti da tvoj vrt ponovo (što brže) sija punim sjajem... Znam koliko truda čovek uloži da bi nešto učinio lepim i oživi svaku biljku a kad naiđu ovakvi trenuci čini mi se da jednako patimo i mi i oni, ranjenici:) Zato, najbolje želje za oporavak.
    P.S.Jako volim tvoj kutak koji nam prezentuješ ovim putem...

    OdgovoriIzbriši
  3. meni bi i nevrijeme bilo sunčano i prekrasno u takvom čarobnom vrtu :) :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nale hvala ti puno na lijepim riječima,joj zaista nije lako,baš si nemoćan pred silama prirode,ali nadam se da se neće ponoviti više u takvom obliku nevreme i da će se sve to obnoviti što prije,..kreativka i dalje je sunčano i krasno iako malo kusavo, ali idemo dalje...veliki vam pozdravi lete od mene:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se s tobom, ali tvoj vrt je toliko prekrasan da mu ni oluja ne može ništa. On će i dalje bujati i rasti:)

    Pusa draga Nely.

    OdgovoriIzbriši
  6. Mogu samo zamisliti osjećaj nemoći kad gledaš kako nevrijeme uništava tvoj dragocjeni kutak... srećom, priroda je takva da se jako brzo oporavi i zasja u još ljepšem sjaju... i tvome čarobnom kutku želim što brž oporavak:))

    OdgovoriIzbriši
  7. Kad bi nam kise dolazile bez nevremena,potrebno mi je osvezenje,ne podnosim vrucinu.Nadam se da je tvom vrtu vec sada bolje,regeneracija u prorodi je brza.I tvoj vrt ce biti jos lepsi(ako je to moguce:)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Oporavit će se draga! Cvijeće uvijek poslije kiše digne glavicu! :) Sad kad sam vidjela ovu sliku s trešnjama sjetila sam se nagradne igre na portalu she.hr, pošalji sliku (mislim da još stigneš) i možda osvojiš bicikl s trešnjicama! Prekrasan je! :D Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  9. jao, znam... i moj je vrt stradao. nikada u životu nisam imala toliko mirišljavih i crvenih ruža u vazama po kući nakon nedavnog nevremena. ali evo, nevrijeme je prošlo a ruže se oporavljaju. želim ti puno lijepog vremena u tvome vrtu.

    OdgovoriIzbriši
  10. Znam draga Nelyce da ti nije bas lako ali poslje kise uvijek dodje sunce a tvoj krasni vrt ce se brzo oporaviti i opet ces uzivati u njemu kao i mi svi na ovom portalu gledajuci krasne fotografije tvog carobnog kutka :) Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala vam najljepše svima..polako se vrt oporavlja,prve hortenzije pokazuju već svoju ljepotu..opet će on zasjati u punom sjaju..veliki vam pozdrav svima ponoasob:)

    OdgovoriIzbriši
  12. I to je samo jedan ciklus poslije kojega sve bude još ljepše!

    OdgovoriIzbriši
  13. Zahrada je nádherná a barva rúží dokonala.
    Tak jak celý blog.
    Krásný víkend.Marťa

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelim ti od svegh srca da se tvoj mali rascvetani kutak sto pre oporavi, a uz paznju i ljubav s kojom ga negujes verujem da ce brzo zasijati u punom sjaju... i ovde smo proteklih nedelja imali tako iznenadne nalete kise i grada, ali cini mi se da se polako smiruje. Fotke na zaglavlju su ti preslatke...punooo te pozdravljam i saljem malo sunca do tvog vrta!;))

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala draga Tatjana,Dašo, Marta lijep vam pozdrav..mignnone hvala ti od sveg srca na lijepim riječima,zaista se oporavlja vrt a s njim i ja od svega toga,uhvatila sam tračke sunca koje mi šalješ,neizmjerno ti zahvaljujem i šaljem veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Tvoje marljive i vrijedne rucice brzo ce pridonjeti da vrt postane ono sto je bio prije tog kisnog nevremena.. hrabro dalje Nelyc.. srdacan pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  17. Hvala vam najljepše..idemo dalje i uživam gledajući kako se cvjeće obnavlja...i to ono najbitnije hortenzije..lijep vam pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  18. Verujem da je sad sve u redu,da su biljcice krenule od takvog loseg vremena...Protiv vise sile se ne moze nista,al bice bolje ja to uvek kazem optimisticki.Pozdrav draga mila Nelice!

    OdgovoriIzbriši
  19. Nas je tuča nekako zaobišla, a i kiša je padala tiho pa je u kombinaciji s visokom temperaturom nastala neka tropska klima u kojoj sve buja kao ludo. Zato opet imam dosta za plijeviti, ali to me veseli. Ruže su malo oštećene od prevelike kiše, ali slijedi novi val cvatnje... i tvoj će se vrt oporaviti, bez brige. Pozdrav...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...