utorak, 26. travnja 2011.

vrtno šarenilo...

Jednostavno obožavam ovaj dio mjeseca,kada moj vrt dobija formu od razbujalih biljaka i njihovih šarenih boja cvjetova i lišća...opčinjeno sjedim i uživam u svakom detalju koje me okružuje,a predivni slatkasti mirisi ispunjavaju zrak.

Najdraže mi je  kada ugledam da je vrt postao usputna stanica raznim leptirima i insektima,koji su redovni gosti na cvjetnim hranilicama..,bubamare,bumbari i ostalo društvo marljivo rade na cvijetovima, grmovima..veseli me njihovo prisustvo i moje vrtno šarenilo...

Broj komentara: 14:

  1. hvala ti draga na ovim divnim fotografijama,one su predivne pravi odmor za dusu :)Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. ajme, je li ovo tvoj vrt, kao iz bajke :) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam puno drage cure...je ovo je moj mali vrt..stvarno ga volim...veliki vam pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne mogu se nadiviti tvom prekrasnom bujnom vrtu.Jako se veselim tvojim sljedećim slikicama.Lijep ti pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala draga ljubice...veseli pozdrav vam leti!

    OdgovoriIzbriši
  6. Volim pogledati lijepe sličice iz tvog lijepog šarenog vrta!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nemam uopće predodžbu koliki je ovaj vrt, ma nije niti važno, jer zbilja je toliko čaroban da me mami da ga opet idem promatrati!! Mogu samo pretpostaviti kako je fenomentalan osjećaj biti dio ove ljepote i uživo upijati sve ove mirise, zvukove i boje...
    Meni ovaj vrt djeluje tako romantičnoooo...

    OdgovoriIzbriši
  8. ljubice moja lipa....i ja sidin opčinjena ovom divotom koju si nam priredila....ovo je tako čarobno.....uživaj u ovoj lipoti....a nama dozvoli sa svojim pričama i slija ma da i mi osjećamo isto....čarobnice pozz :) :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Potpuno sam uživala u tvom prelijepom vrtu prepunom zelenila i raznovrsnog proljetnog cvijeća i meni dragih insekata. Leptir je prelijep a slika fantastična, bubamara je preslatka i uvijek se veselim kad je vidim. Jako mi se sviđa lila cvijet čiji naziv na žalost ne znam, a cvjetovi u grozdovima vise sa visokih stabljika. Moja komšinica ima isti u svojoj bašti i svaki put se nanovo divim toj ljepoti, ali ovdje još nije procvjetao tek će nešto kasnije kad bude još toplije. Vidim da u svojoj bašti imaš i mala srca. I njihovoj se ljepoti i tom fantastičnom obliku cvjetova se ne mogu dovoljno nadiviti, a njih i ja imam u svojoj bašti. I lale su ti prekrasne, ma sve ti je prekrasno, baš sam uživala :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala vam svima najljepše od srca na divnim riječima,drago mi je što vas kroz ove moje slike mogu provesti kroz svoj vrt i da zajedno sa mnom uživate u njemu...draga Meda ovaj lila cvijet u slapovima je visterija ili glicinija,robusna penjačica,koja svojim mirisom i ljepotom zaista opčinjava,drago mi je da dijelimo istu ljubav prema cvijeću....sve vas najljepše pozdravljam:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Vrt je zaista,ali zaista prekrasan,bajkovit i teško mi je povjerovati da u njemu nema vila. A bubamara?Obožavam ih!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ova plava kugla me podsjeća na bakin vrt i odlično se uklapa u tvoj. Baš mi je drago da voliš prirodni, pomalo divlji vrt.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...