ponedjeljak, 4. travnja 2011.

proljetne inspiracije...

Ove predivne tople proljetne dane,pokušavam do maksimuma iskoristiti za poslove u vrtu,koliko god mi to druge obaveze dopuštale...svatko tko me pita gdje si.? u vrtu sam!!! Proljeće mi daje uvijek iznova inspiraciju za urediti vrt sa puno ideja koje jednostavno naviru same od sebe.Poznata sam "hrčkica",nabavljanja starih stvari, i predmeta i opet mi se na meti našla jedna drvena polica,za koju sam uz malo boje,brusnog papira i koje cvjetkice osmislila da će biti još jedan novi detalj ove sezone u vrtu.Pofarbala sam stare ladice,obložila ih nepropusnom folijom,radi kiše,i u njih složila rane proljetnice u kaljevima,tako da se kroz kasniju sezonu cvijeće može mijenjati po želji,malo natpisa,malo živosti i polica postaje ujedno i olagalište glinenim kaljevima...uz nju se našla i stara burad,i stare posude za kuhanje koje su prenamjenjene u cvjetne posude...sve je to vjerno pratila moja vjerna četveronožna pomagačica i uživala skup samnom u napravljenom poslu....

Broj komentara: 20:

  1. Toliko predivnih, čarobnih detalja na jednome mjestu!! Samo me zanima, ima li kakva ležaljka u ovome carstvu, kad se umoriš od poslova da se zavališ i onako, pod šeširom, zavaljena uživaš u ovoj čaroliji??

    OdgovoriIzbriši
  2. U tvom vrtu je tako zabavno, imaš odličnih ideja!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj,Nely tvoj vrt izgleda prekrasno.Iz posta u post me oduševljavaš sa svim detaljima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vam dražesne moje dame...eda ti imaš nadnaravne moći,zaista u blizini imam ležaljku,stvarno nosim slamnati šešir za jakog sunca i zavaljena tako odmaram haha...to ću morati dokazati jednim postom...najljepši pozdravi za svaku od vas i veliki poljubac!

    OdgovoriIzbriši
  5. Preljep vrt,krasne ideje draga Nelyce :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kada staviš novi post, prvo pomislim da su fotografije sa neke specijalizirane vrtne stranice ili časopisa. Zaista me oduševljavaju ti detalji, prošli post je divan, ali nisam stigla komentirati!! PUSA

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala najljepše draga Selma...veliki pozzz...LadyA hvala velikoooo,zaista se trudim da i dobrim fotkama dočaram dio svog vrta,i strašno mi je drago ovako lijepo mišljenje čuti...veliki pozzz i pusa!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma ti si prava vrtlarska vila!!! Fora sa biljkama u fioci je neopisivo dobra :D!
    Ja sam skoro i zaboravila ovih sunčanih dana na blog jer sve vreme provodim u vrtu vikendice sadeći nove biljke, prosto mi se ne ide kući :))).

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti Lenka,znam da si i ti vrtlarska dušica,drago mi je da isto uživaš tako u vrtu,i kod mene je isto, vrlo malo provodim na blogu,a stalno bih bila vani...pusa i veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  10. oduvek maštam o takvom vrtu. ideja sa fiočicama je fenomenalna!
    pratim te obavezno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala ti puno..veliki pozz ti leti !

    OdgovoriIzbriši
  12. prekrasne su ti ove ladice, a i psić je presladak :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala Tamara puno,..moja pasica je moja najdraža pomagačica :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Uživam u svim tvojim fotkama..kao da sam zakoračila u nekakvu bajku !!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala ti Mica moja...ljubac ti šaljem veliki:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Divno docaran tvoj lijepi cvijetni raj putem ovih svih savrsenih fotografija draga Nely, ocito i tvoja vjerna cetveronozna pomagacica uziva u tom prelijepom vrtnom skladu mira, spokojstva i njeznih detalja..

    OdgovoriIzbriši
  17. Hvala draga Anna,trudim se fotkicam sve propratiti,a moja pomagačica najdraža mi je i najvjernija,stalno uz mene...pusa i veliki pozz!

    OdgovoriIzbriši
  18. nelyce...tvoj vrt je čaroban....pozz tebi i tvojoj vjernoj četveronžnoj pomagačici :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Bas je interesantno,jako lepo osmisljeno svidja mi se...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...