ponedjeljak, 7. srpnja 2014.

Ljetni odmor bloga..

 

Dan za danom ljeto je u svom punom jeku, stižem i do onoga posta koji uvijek u ovo vrijeme najavljuje i moj  lagani bijeg sa bloga na neko vrijeme.Ne mogu dovoljno dobro opisati koliko sam umorna i koliko mi je odmor potreban,koliko žudim samo za trenucima laganica dana koji započinje baš ovako kao na slici iz moga vrta, sa svježom kavom u šalici,lagano štivo,sunčan dan,među morem hortenzija,sa mislima koje su uprte negdje daleko...to je za mene pravi odmor.




Odvažno maštam u ljetnim bojama jer ljeto uvijek donosi neki odmak od svega i to je tako potrebno,mislim i nadam se da ću napuniti baterije onako potpuno i dočekati vas nekim novim,svježim postom za koji mjesec.



Nije važno imate li velike planove za ovo ljeto,ili će te ga provesti onako skromno i spontano,ali važno je da uživate koliko god možete,ali zaista, to vam želim od srca.
Ne želim duljiti u ovom postu,nego vas prepustiti svojoj  cvjetnoj atmosferi koju volim kroz još koju sliku,i poželjeti vam puno samo divnih trenutaka,smjeha,sunca,ljubavi i dana za pamćenje...uživajte u ljetu!

Pusa od Nely..!













utorak, 1. srpnja 2014.

Lavanda DIY,ljeto, i ja..



Danima smišljam novi post,a sve me nešto odvlači od njega,prilično sam bez inspiracije.,obaveze guše,vrijeme  leti ,a ljeto je hmm? taman kada pomislim stigli topli dani,kiša zavlada,i sakrije ljeto,a   i odnese mi dobru volju za uzeti fotić i  izaći van,ipak  uhvatim neki sunčan tren,skupim malo volje,lavandu u punom cvatu i eto ga,odlučim vam se na novi post.


U ruci držim buketić ubrane lavande,miriše ludo dok ju stavljam na hrpice,razmišljajući gdje ću je sušiti,htjela bih od nje svašta izraditi i mirisne jastučiće,i ukrasne buketiće i zamirisati šećer,naravno uhvatim li vremena sve ću to. Ipak uhvatim jedan ubrani buketić i nastane slijedeće..

 Ukrasna košarica od lavande..vrlo je jednostavno za izraditi ju.. uberite lavandu sa što dužim stapkama,složite u gust buketić,zatim čvrsto  povežite  lavandu špagom tik ispod cvijeta.Svaku stapku lavande preklopite preko svezane špage da prekrijete cvijet,kada ste ih sve preklopili,ponovno čvrsto povežite,škarama poravnajte stapke i košarica je gotova.Idealan ljetni dekorativni detalj.






 Ljeto je tu, a prvi vedri suncokret  u vrtu želi mu  dobrodošlicu,ja  trčim dalje ,obaveze me stižu ipak...uz mirise lavande  želim vam  puno sunca i vedrine,do sljedećeg posta veliki pozdrav!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...