utorak, 28. lipnja 2011.

Volim plavo.....

Plava boja je definitvno boja koja me određuje,meni najomiljenija boja kroz cvijeće koje me okružuje u vrtu,najomiljenije mi plave hortenzije,boja koja vlada u dijelu interijera i boju koju rado sama odabirem u detaljima...ovaj detalj u obliku okvira i srčeka najljepši je tuđi plavi izbor za mene,nevjerovatno uklopljen u svaki detalj moje osobnosti..stara izreka kaže pažnja je najbolji put do prijateljstva....Eda hvala ti najljepše što si stigla....divno je imati ovakvo prijateljstvo....

21 komentar:

  1. Hortenzije imaju najlepsu plavu boju.Ako stavis neki bakarni novcic u zemlju zacudices se kakva boja ce se pojaviti.Plava nije moja najomiljenija boja ali svakako je tu pri vrhu;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajoj, kako sam strepila da poštari ne polude... da okvir ne pukne... da staklo ne prsne...
    I na kraju je sve stiglo u dom iz kojeg je potekla i moja ljubav prema plavoj boji:))
    Hvala tebi na divnim postovima koji su mi zaista velika inspiracija:))
    Šaljem ti veliki zagrljaj:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo još jedne obožavateljice plave boje. Okvir je prekrasan!

    OdgovoriIzbriši
  4. Fotke su tako romanticne i nezne...i divna gesta tvoje prijateljice koja je dobro znala sta bi tebe najvise razveselilo!;)))

    OdgovoriIzbriši
  5. moja najomiljenija boja je pastelna plava (boja neba kad je vedro) :) :) ali volim kad se uklope bijela, pastelna plava...pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivan gest drage prijateljice ,krasno cvijece,volm hortenzije,uzivam u tvojim slikama one me odmaraju,svaki put nestrpljivo ocekujem tvoj novi post i nove slike ,koje me svaki put ocaraju.Veliki pozdrav mila Nelyce

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala vam najljepše svima..drago mi je da ima još ljubiteljica plave boje, i hortenzija...Eda draga sve je stiglo sretno i isto tako je sretno uklopljeno u moj dom,zaista sa velikim naglaskom na plavo i originalno...hvla ti neizmjerno još jednom,pusa...vama svima veeeliki pozdrav ide!

    OdgovoriIzbriši
  8. mislim da sam ti vec negde napisala kako bih rado zasadila plave hortenzije na mom balkonu u nekoj veeeeeeeelikoj zardinjeri,ali nisam sigurna koliko bi im tu odgovaralo a dusa bi me bolela ako bih morala da gledam kako one tuguju i venu.Odlican izbor fotografija,uzivala sam Nely:))))

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala Tamara..tajanstvena mislim da ako imaš iole hlada na balkonu i dobru volju da ih redovno zaljevaš ne bi bilo nikakvih problema držati ih u velikoj žardinjeri..pokušaj...veliki vam pozdrav:

    OdgovoriIzbriši
  10. A tu je Edin poklon tome nekome posebnome :) Prelijepe fotke, tako stvarne, a tako nestvarne... predivne kombinacije boja, i u edinim rukotvorinama i u njihovom druženju s hortenzijama... obožavam plavičasto-liličaste tonove, a uz kapi bež i zelene, utapam se u njima...
    Kad gledam ove prve tri fotografije, prožme me onaj tako divan osjećaj plutanja na moru u svitanje... mmm...

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivne si poklone dobila!!! Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasno, taman ti pokloni pristaju uz ove divne cvjetove :))) Kada vidim ove slike, odmah poželim nešto plavo:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala vam Marija,evo ja sam Edine poklone lijepo udomila,kako su Edini radovi i sami čarobni mogu se doživjeti samo na taj način kao posebni i zaista podsjećaju i mene na more...hvala Andrea zaista su predivni pokloni i neopisivo sam sretna zbog njih..kretivni zanos drago mi je da vam ove sličice daju plavu inspiraciju,to je boja koja koja stvarno ima neku moć...lijep vam pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  14. ova srca su me potpuno odusevila!

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala ti i mene su isto...posebno su divna:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Oh...i ja volim plavo,a pogotovo kada dobiješ ovakvo nešto od ovakve neke Ede ;)!

    OdgovoriIzbriši
  17. Eh da..ta ovakva neka Eda posebna i originalna.i još pokloni od nje...kiss!

    OdgovoriIzbriši
  18. Tamara mi je ukazala da si na blogu sad ću i tu guštati u tvojim malim remek djelima.

    OdgovoriIzbriši
  19. Koja ljepota zraci iz ovih predivnih fotografija.. a srceka znas da ih vooliim punooo.. ljubac Nelyc !

    OdgovoriIzbriši
  20. Hvala vam puno drage dame,Dilajla posebno mi je drago da si tu...ljubac leti i vama,znam da su vam srčeka omiljena,veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...