utorak, 14. srpnja 2015.

I love blue..


Ljeto,sunce i plava hortenzija moji su mali posebni razlozi za sreću.. a zašto baš plava hortenzija ima toliko posebnosti za mene,vjerujem da se mnogi  baš to pitaju.Odgovor je vrlo jednostavan, jer  plava hortenzija simbolizira,srdačnost maštu i sanjarenje.
Dobro me opisuje u mnogome.







Jednog dana prolazeći gradom,poželjela sam pozvoniti na vrata totalno nepoznatih ljudi,kojima je ukras ispred kuće činio ogroman grm plave hortenzije,i pitati ih za koju grančicu za sadnju...to sam i učinila,iako činilo se šašavo.
Na vratima se pojavio stariji gospodin,zbunjeno me gledajući dok sam ja referirala koliko volim plave hortenzije i da upravo ovakvu plavu ljepoticu čiji su cvjetovi tako neobično plavi i čipkasti nisam dugo srela.
Gospodin žurno odlazi po škare a ja dobih na dar buket plavih hortenzija onako neočekivano, za pelcere zaželi mi svu sreću,i moj dan je bio ispunjen.Moja sreća je bila neopisiva kada sam prošetala sa punim cekerom iz kojeg su izvirivale plave ljepotice,a nove grančice su već zasađene u kalju.











U mojoj mašti dani su katkad plavlji od običnih,sanjarim budna a ljeto mi tako daje dobar razlog za to..sjedim u nekom kutku svoga vrta,gledam cvjetove hortenzija i ipak mislim ona plava je najposebnija.
Ljeto,sunce i plava hortenzija..jednostavno "I love blue..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...