nedjelja, 3. svibnja 2015.

Ples sa životom..



Proljeće je toliko divno samo po sebi,daje toliko puno malih uživanja,samo treba uhvatiti korak,prepustiti se i započeti lagani ples..tiha muzika,ptičji pjev,šapat trave,miris cvijeća,dodir neba..da sve se to može osjetiti baš sada u proljeće.



Moram priznati da katkad izgubim korak,život me dobro očepi,pođem dva koraka naprijed,on me vrati tri u nazad,smijem se i plačem u isti mah,ne dam životu  misliti da me umorio pa nastavim dalje,onako potpuno po svom,on me zakovitla,ja se ispravim,baci me na dno, a ja polako ustajem..zastanem,otresem prašinu sa sebe i opet nastavljam..



Vjerujem da ćete razumjeti ove moje riječi koje vam pišem..,plešem i pjevušim dok bijem životne bitke,uživam ipak,osjećam i borim se,ples sa životom nije nimalo lak,ali opet nekako hvatam korak ..osjećam snagu i ljepotu svega ,mog vrta koji kao da ga je netko taknuo čarobnim štapićem,preko noći se pretvorio iz neuglednog u tako moćan kutak koji nadahnjuje, glasnog osmjeha moje prijateljice Nataše koji me ispunjava..osjećaja da volim.



Nevjerojatne su te male sreće,miris jagoda i  tek pečenog peciva koje se širi domom,prva zraka sunca koja se probija kroz prozor,ljepota prvog božura,tek ubranog cvijeta..proljeće,proljeće divno..mogla bih nabrajati u nedogled.Stati ću baš tu i ostaviti vam mašti na volju da i sami nabrajete što vas čini sretnim.









Hvala vam svima na  uvijek
divnim komentarima i toliko puno pažnje,znajte da mi prija jako..volimo se,čitamo i uživamo i dalje,iako su katkad vremenske razlike od posta do posta veće,ne zamjerite mi,trudit ću se sve to nadoknaditi..tu sam i dalje..voli vas Nely!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...